Tulburarea obsesiv-compulsiva, doua viziuni: a celui care sufera si a psihoterapeutului - Woman2woman.ro

Tulburarea obsesiv-compulsiva, doua viziuni: a celui care sufera si a psihoterapeutului

By on February 3, 2015
Share Button
FEAR thespeach.com

Foto: thespeach.com

Mihai G.( 33 ani): „ Groaza si vinovatia  pot sa defineasca ce am simtit in ultimele 10 luni. Totul a inceput cu vizionarea unei stiri la TV, in care un tanar s-a aruncat in fata unui metrou ca sa-si ia viata.  M-au surprins detaliile din viata lui, anume ca era un om destul de implinit, cu o sotie insarcinata, un serviciu bun, parinti suportivi. Cu toate astea, si-a luat viata.

Cu o luna inainte sa vad aceasta stire eram destul de ingrijorat de sanatatea mea. Am fost pe la mai multi doctori, insa am aflat ca sunt complet sanatos si ca de fapt experimentasem la serviciu un atac de panica.

Dupa ce am vazut aceasta stire, viata mea s-a schimbat complet. Oriunde eram, in mintea mea “rula”o singura imagine : eu aruncandu-ma in fata metroului. Imaginea era atat de clara, de parca vedeam in viitor. N-am mai calcat pe la metrou, insa idei noi au aparut in mintea mea, cu aceeasi intensitate: eu aruncandu-ma de la balcon si, cel mai rau, eu pe balustrade balconului, in brate cu baiatul meu de 4 ani.  In curand n-am mai putut intra in bucatarie, unde si cel mai mic cutit imi inspira scenarii ingrozitoare.”

Citeste mai departe pe Psihosolutii.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro