Horoscop 2015 - Rac - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Rac

By on February 3, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Rac: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.

rac

Horoscop 2015 – Rac: Viata personala si sociala

Exista posibilitatea ca in 2015, racii, sa se simta asemenea unor pesti pe uscat, fapt care insa va avea consecinte bune pentru acesti nativi. 2015 este anul in care instinctele va vor fi iluminate, sentimentele si trairile mai profunde decat ale oricarei alte zodii din horoscop. Controlarea propriilor emotii ar putea fi cea mai mare provocare a dumneavoastra anul acesta, o provocare careia insa, ii veti face fata cu brio. Pe parcursul primelor doua luni ale anului, continuand cu anotimpul fierbinte, atentia va va fii indreptata spre cei din jur, spre dorintele si nevoile lor, urmand ca, abia spre sfarsitul anului, sa puneti pret pe propriile dorinte.

Horoscop 2015 – Rac: Dragoste si cuplu

Pentru nativii care sunt deja implicati intr-o relatie, anul 2015 va fi un an pasional, in care sentimentele vor deveni mai puternice, mai profunde, cea mai magica perioada in acest sens, fiind posibila la jumatatea lunii februarie. De asemenea, data de 13 septembrie este o data deosebit de importanta, in special pentru cei care au in spate deja, o relatie de durata mai lunga. Oficializarea acesteia este posibila in jurul datei de 13 septembrie, anul curent. Pentru cei care au o relatie relativ scurta, anul acesta se recomanda sa fiti pasnici, sa cautati sa va intelegeti unul pe celalalt si sa va sustineti reciproc.

Pentru racii care inca nu si-au gasit jumatatea, eclipsa de soare din luna martie – care va aduce pentru acesti nativi o stare de singuratate, ar putea sa refaca relatii mai vechi, relatii care insa, nu sunt bune. Incercati sa nu cadeti in patima melancoliei, evitati relatiile toxice, la care oricum ati renuntat cu greu. Odata cu trecerea eclipsei, in lunile urmatoare, vor aparea diferiti admiratori, persoane care merita implicarea dumneavoastra emotionala.

Horoscop 2015 – Rac: Cariera si bani

Daca deja aveti un job, anul acesta veti putea primi mai multe responsabilitati sau, de asemenea, veti putea fii promovat. Daca sunteti in cautarea unui job si ati trecut deja printr-o perioada de training, exista mari posibilitati ca experienta acumulata sa se materializeze la sfarsitul lunii iunie, cu locul de munca mult visat.

In ceea ce priveste capitolul financiar, veti avea tendinta sa exagerati cu caritatea. Chiar daca veti avea o stare financiara buna, incercati sa fiti realisti, sa nu donati sume imense, sa nu investiti, caritabil, mai mult decat este necesar. Tendinte in acest sens vor exista in special in luna august.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro