Participa la concurs si castiga unul dintre cele 3 premii LaFemmeCoquette - Woman2woman.ro


Participa la concurs si castiga unul dintre cele 3 premii LaFemmeCoquette

By on ianuarie 19, 2015

mancare de post

Share Button

premii-LFC2Participa la concurs si castiga unul dintre cele 3 premii oferite de LaFemmeCoquette. Poti castiga un pandantiv din argint cu cristale turcoaz, o pereche de cercei din argint cu perle negre, de cultura, sau o pereche de cercei din sticla millefiori cu tortite din argint.

Castiga unul dintre cele 3 premii LaFemmeCoquette

Cu ce ocazie si la ce tinuta ai purta una din cele 3 bijuterii oferite ca premiu?

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a Woman2Woman.ro: http://www.facebook.com/Woman2Woman.ro (daca nu ai facut-o deja)

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook LaFemmeCoquette: https://www.facebook.com/pages/La-Femme-Coquette/118640294865949

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea “Cu ce ocazie si la ce tinuta ai purta una din cele 3 bijuterii oferite ca premiu?” printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 19 – 31 ianuarie 2015.

Participantele cu cele mai interesante raspunsuri vor castiga premiile oferite de LaFemmeCoquette.

Castigatoarele vor fi anuntate in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 5 februarie 2015.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

63 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *