Horoscop 2015 - Taur - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Taur

By on January 17, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Taur: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.taur

Horoscop 2015 – Taur: Viata personala si sociala

Anul 2015 s-ar putea sa fie pentru tauri anul in care vor face o schimbare intr-un plan al vietii, o schimbare gandita de mult, a carui moment de punere in aplicare este acum. De asemenea, anul curent anunta popularitate si creativitate pentru nativii nascuti sub acest semn, in special in perioada verii, dar si anotimpul rece aduce surprize placute.

Horoscop 2015 – Taur: Dragoste si cuplu

Pentru nativii tauri care sunt intr-o relatie anul 2015 va fi unul puternic, un an stabil, in care veti coopera si veti face progrese substantiale alaturi de partener. Singura provocare o veti intalni in luna februarie, cand vor aparea posibile comportamente temperamentale, care insa vor putea fi depasite cu calm si rabdare. Acelasi lucru, se poate intampla de la nativi la nativi, in luna august. Incepand cu luna septembrie insa, lucrurile vor reveni la normal, aducand cu ele pasiune si iubire in relatia de cuplu a taurilor.

Daca insa anul 2015 va gasit singuri, nu va faceti probleme, el vine cu o serie de intalniri, relatii, care mai de care mai surprinzatoare. Popularitatea va va creste incepand cu luna februarie, veti cunoaste oameni noi, interesati sa va cunoasca, sa creeze legaturi intime cu dumneavoastra. Fiti atenti in luna martie, nu va indragostiti prea tare, deoarece, desi exista posibilitatea unei relatii romantice, aceasta nu va dura un timp prea indelungat. Daca totusi visati sa va intalniti sufletul pereche anul acesta, nu va descurajati, deoarece luna octombrie promite intemeierea unei relatii de durata.

Horoscop 2015 – Taur: Bani si cariera

Daca sunteti in cautarea unei schimbari in cariera sau o reprofilare majora de domeniu al muncii, anul acesta va putea sa apara oferta perfecta. Daca insa sunteti siguri si fericiti cu actualul job, ramaneti totusi cu ochii in patru, nimic nu dureaza pentru totdeauna si lucrurile vin pe nepregatite. Nu va lasati descurajat, ci luati schimbarea ca pe o provocare. Tendinta sau dorinta de a cheltui mai mult decat va permiteti va fi prezenta pe tot parcursul anului, pentru tauri, dar in special in lunile iunie, august, noiembrie si decembrie. Va sfatuim sa incercati totusi, sa faceti si economii. Economiile sunt mereu o idee buna.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro