Sfaturi pentru evitarea caderii parului - Woman2woman.ro

Sfaturi pentru evitarea caderii parului

By on January 15, 2015
Share Button
par gras stylecraze com

Foto: stylecraze.com

Zilnic, simti ca pierzi din ce in mai mult par? Esti disperata pentru ai incercat tot felul de solutii si tratamente, fara rezultate insa? Nu trebuie sa fii ingrijorata, exista solutii simple pentru problema ta.

Autor: Claudia Ilies

Reguli de baza impotriva caderii parului

Secretul pentru un par sanatos incepe cu o dieta echilibrata. Numeroase vitamine si minerale iti pot fi de folos pentru intarirea firelor de par.

Conteaza pe urzici si ardei

Urzica este planta care iti sustine parul cel mai bine, datorita continutului bogat in zinc, vitamina B, fier si siliciu. Poti prepara cu usurinta un amestec din 100 de grame de frunze de urzica, 500 de grame de otet si 500 de grame de apa, intr-o jumatate de litru de alcool de 60 de grade. Amestecul trebuie lasat zece zile, dupa care poti incepe sa il folosesti, frecand scalpul in fiecare seara, inainte de culcare.

Ardeii rosii pot constitui o baza buna pentru preparat.  Acestia trebuie lasati la macerat intr-o jumatate de litru de alcool, timp de 15 zile. Preparatul trebuie aplicat pe par dimineata.

Drojdia de bere

In cazurile de caderi de par masive, poti apela la drojdia de bere, care este bogata in vitamina B, cu rol in intarirea parului.

Propolisul, remediu miraculos

Potrivit unor studii recente, rasina vegetala utilizata de albine pentru consolidarea cuibului, poate fi benefica pentru regenerarea parului. Deoarece caderea parului poate fi cauzata de inflamatii ale pielii, propolisul contine anumite molecule care pot vindeca iritatiile scalpului.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro