Horoscop 2015 - Sagetator - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Sagetator

By on January 15, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Sagetator: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.sagetator

Horoscop 2015 – Sagetator – Viata personala si sociala

Ce an minunat pentru sagetatori! Nativii din aceasta zodie vor emana admiratie, autoritate si respect anul acesta. In luna februarie, ascultati-va intuitia atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Nu veti da gres. Prezenta pe parcursul anului 2015 a lui Saturn in sagetator, va va ajuta sa tratati cu maturitate oamenii si situatiile intalnite. In timpul primaverii familia si prietenii va vor trata cu multa afectiune. Fiti activi, evitati caloriile in plus si acceptati provocarile, in special incepand cu luna aprilie!

Horoscop 2015 – Sagetator – Dragoste si cuplu

Pentru sagetatorii care au deja un partener, se anunta un an romantic si puternic, insa nativii vor avea si libertatea propriilor ganduri sau decizii. Anul va incepe cu oportunitati majore pentru sagetatori- schimbarea jobului, un castig mare de bani, de care trebuie sa va bucurati impreuna, sa va sustinteti reciproc. Vor fi necesare si compromisuri, pe care insa, atat sagetatorii cat si partenerul de viata vor fi dispusi sa le faca. Din vara si pana in anotimpul friguros, veti simti nevoia sa petreceti mai mult timp doar cu persoana iubita, in intimitate, in locul calatoriilor cu prietenii care ar putea fi, oricum, obositoare.

Pentru nativii singuri, inceputul anului se arata unul plin de oportunitati in ceea ce priveste relatiile amoroase de scurta durata iar prietenii va vor sfatui sa profitati de ceea ce vi se ofera. Daca insa cautati o relatie de lunga durata, stabila, anul acesta s-ar putea sa oferiti o a doua sau a treia sansa unei persoane cu care deja ati incercat sa construiti o relatie, considerand ca i-ati judecat valorile si comportamentul mult prea aspru.

Horoscop 2015 – Sagetator – Bani si cariera

Anul acesta este plin de oportunitati in ceea ce va priveste jobul. Aveti sansa sa inlocuiti jobul actual cu unul care sa va aduca mai multe beneficii sau mai multe sanse de avansare. De asemenea, in prima parte a anului ati putea incepe un parteneriat. Evitati investitiile si cheltuielile majore sau care nu sunt, neaparat, necesare.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro