Horoscop 2015 - Fecioara - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Fecioara

By on January 13, 2015
Share Button

horoscop-2015fecioaraDespre Horoscop 2015 – Fecioara: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.

Horoscop 2015 – Fecioara – Viata personala si sociala

Anul 2015 reprezinta, pentru fecioare, un an plin de succes, un an presarat cu oportunitati si noroc, incepand inca din prima zi a anului. Norocul si prosperitatea se vor amplifica incepand cu 11 august, cand Jupiter intra in casa fecioarei, aducand cu sine generozitate din partea prietenilor si familiei. Anul acesta veti da dovada de creativitate, veti petrece timp in compania unor grupuri de oameni exact pe gustul dumneavoastra. Nativilor din fecioara li se recomanda anul acesta odihna, relaxarea in momentele libere. Fiti sanatosi, fiti activi! Se anunta un an ocupat.

Horoscop 2015 – Fecioara – Dragoste si cuplu

Pentru celibatari vestile bune vin… de la sala. Iubitorii sportului vor intalni pe teren, la sala, in parc, persoana iubita. Daca insa activitatile sportive nu sunt preferatele dumneavoastra, sansele raman aceleasi si fiind doar spectator. De asemenea, prietenii mai tineri va pot prezenta persoane noi, pe placul dumneavoastra, in special in a doua parte a anului. Farmecul de care veti da dovada va va pune adesea in situatia in care va trebui sa refuzati anumite persoane, dumneavoastra tanjind dupa fluturi in stomac, dupa iubirea adevarata.

Pentru nativii care au gasit deja iubirea adevarata, anul acesta se anunta unul prosper, plin de beneficii sentimentale. 2015 promite libertate de exprimare si multa iubire. Veti putea impartasi partenerului orice problema veti avea si, de asemenea, veti fii un bun ascultator pentru partenerul dumneavoastra, sprijinindu-va unul pe celalalt, reciproc. Veti avea parte de suprize anul acesta, de la petreceri, la cadouri sau calatorii. Luna septembrie se anunta stresanta si obositoare, dar nu va va afecta relatia de cuplu, ci din contra: in spatele stresului si a oboselii sta un eveniment de cuplu, o mutare sau poate cumpararea unei locuinte. Dupa retrogadarea lui Mercur (9 octombrie) lucrurile vor reintra pe fagasul normal, permitandu-va sa va relaxati alaturi de partenerul de viata.

Horoscop 2015 – Fecioara – Bani si cariera

Oportunitatile de munca, gasirea unui job pe placul dumneavoastra, semnarea unor parteneriate profitabile, toate acestea sunt asternute pe parcursul anului curent, pentru nativii fecioara. Veti avea ocazia sa descoperiti lucruri noi, sa invatat, sa va dezvoltati cultura. Lunile martie si aprilie sunt recomandate pentru aplicarea pentru un post dorit sau un loc in cadrul unei facultati, academii. Astrele sunt de partea dumneavoastra. Incercati sa nu exagerati: banii vor fi in buzunarul dumneavoastra anul acesta, evitati creditele bancare sau imprumuturile!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro