Horoscop 2015 - Berbec - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Berbec

By on January 12, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Berbec: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.

berbecHoroscop 2015 – Berbec – Viata personala si sociala

Pentru berbeci anul 2015 va incepe cu un surplus de energie iar dupa eclipsa de soare (21 martie cand Soarele intra in Berbec) toate obiectivele pe care vi le-ati propus si pentru care, pana in acel moment, ati muncit, vor fi atinse. Aceste reusite va vor oferi incredere de sine, va vor transforma intr-o persoana mult mai creativa, cu idei demne de pus in practica. Toate acestea se vor resimti asupra nativilor berbeci in special in luna august, urmand ulterior, sa duca la o maturizare – incepand cu luna noiembrie, care se poate concretiza prin schimbarea stilului de viata sau perceperea mai inteleapta a propriei persoane. Schimbarea, care se va produce dupa eclipsa de Soare din 13 septembrie, va fi benefica berbecilor in special in planul afacerilor sau al carierei.

Horoscop 2015 – Berbec – Dragoste si cuplu

Se anunta un an fierbinte pentru nativii singuri! In august berbecii in cautarea iubirii pot intalni o persoana intru totul asemanatoare lor, de la gusturi si pana la micile defecte. Nu este cazul sa se nasca o competitie, ci mai degraba o colaborare, o aventura, o calatorie pasionala. Totusi, sentimentele adevarate isi vor face aparitia abia in luna septembrie, cand nativii berbeci vor da dovada de o sensibilitate aparte.

In ceea ce-i priveste pe cei care au deja o relatie, anul s-ar putea sa debuteze cu sentimente confuze sau contradictorii. Ati putea sa nu va gasiti locul, sa nu stiti exact ce va doriti de la relatie sau de la partener.Cu calm si cu rabdare se vor limpezi toate confuziile si, alaturi de persoana iubita, veti experimenta trairi noi, sentimente profunde. Exista posibilitatea ca in luna septembrie sa luati o pauza, sa parasiti relatia o perioada, pana va clarificati sentimentele. Un lucru insa este cert: anul 2015 aduce in viata nativilor berbeci care au o relatie de cuplu, lectii noi si aprofundate in ceea ce priveste iubirea.

Horoscop 2015 – Berbec – Bani si cariera

Pentru berbecii care au deja o cariera sau o afacere, anul acesta va debuta cu un demers favorabil: o avansare mult asteptata, ridicarea unor standarde, performante mai mari. Nu este recomandata munca in exces, nativii berbeci avand tendinta de a exagera in acest sens. De asemenea, nu se recomanda acceptarea oricaror propuneri, nu luati mai mult decat aveti nevoie. Consultati partenerii si colegii.

Daca sunteti in cautarea unui job sau schimbarea domeniului de munca, oportunitati ar putea aparea in toamna-iarna. Restul anului, nu veti avea probleme financiare majore, bugetul fiind unul stabil in ciuda tendintei de a cheltui fara limita, in lunile iunie, iulie si august. In noiembrie, luati in considerare sfaturile unor prieteni cu mai multa experienta, odihniti-va si reincarcati-va bateriile.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro