Ghidul cumparatorului de inele din argint - Woman2woman.ro

Ghidul cumparatorului de inele din argint

By on January 12, 2015
Share Button

articol-lfcAlegerea unui inel de argint poate reprezenta o adevarata provocare. Diversitatea modelelor, unicitatea si originalitatea designului, calitatea bijuteriilor, marimea, contextul, dar si timpul de livrare sunt principalele criterii pe care le vom folosi pentru alegerea unui inel de argint.

Autor: Mihaela Dinu

Diversitatea modelelor, unicitatea si originalitatea designului

Gama de bijuterii a magazinului online LaFemmeCoquette include: inelele din argint simplu, cu motiv floral, cu pietre semipretioase, cu trandafiri din coral, cu perlute si nu numai. In functie de personalitatea ta, dar si de contextul in care va fi purtat inelul de argint, poti opta pentru un inel simplu, cu perle sau pietre semipretioase, supradimensionat sau cu modele delicate, de broderie.

Pe LaFemmeCoquette vei gasi sute de modele cu inele de argint din care poti alege cadoul perfect pentru tine sau pentru o persoana draga.

Marimea inelului de argint

SSW1051Atunci cand faci cumparaturi online, poti afla extrem de simplu masura corecta a inelului de argint pe care vrei sa il achizitionezi. Foloseste un snur pentru a-l infasura o singura data in jurul degetului pe care va fi purtat inelul, chiar la baza, si taie snurul acolo unde se uneste cu capatul de la care ai inceput masurarea. Lungimea snurului reprezinta grosimea degetului pe care va sta inelul de argint si masura inelului pe care sa il cumperi. Nu strange snurul si ia in calcul faptul ca dimensiunea degetelor variaza putin in functie de temperatura sau retentia de apa.

Cum alegi inelul din argint in functie de context

Inele de logodna, din argint

DSC03798pCele mai intalnite inele de logodna sunt cele realizate din argint, in combinatie cu pietre semipretioase ori perle. Pretul, dar si culoarea, reprezinta motivele pentru care cei mai multi opteaza pentru inele de logodna din argint. Indiferent de stilul persoanei care il va purta, inelul ales trebuie sa fie ornat cu perle sau pietre semipretioase ori zirconia. De altfel, se stie ca dragostea logodnicului este aratata prin marimea “pietrei” pe care o are inelul de logodna. Prin urmare, este de preferat un inel care sa contina o piatra, unui inel din argint simplu sau broderie.

Accesoriul care intregeste tinuta

bnp6925Culorile dau viata unei tinute si intregesc stilul, iar inelul poate fi accesoriul care intregeste si da viata si culoare unei tinute. Opteaza pentru o colectie de inele din argint cu pietre mari, colorate, care pot fi asortate mai multor tinute si pot reprezenta chiar piesa de rezistenta a look-ului tau. Colectia ta va trebui sa contina si un inel cu un design clasic, care sa poata fi purtat la tinute sobre.

Imagini cu inele cu pietre colorate

Cadoul perfect pentru cei dragi

ait4890Bijuteriile raman, in continuare, cadourile cele mai potrivite si mai accesibile atunci cand vrei sa le oferi persoanelor dragi tie un lucru valoros, durabil si rezistent in timp. Cu piatra sau fara, colorat ori simplu, statement sau discret, inelul de argint nu este doar un cadou inspirat, ci si o investitie.

Alege si tu inelul preferat sau grabeste-te sa faci un cadou unei persoane dragi. Intra in magazinul online LaFemmeCoquette si vezi toate produsele din categoria Inele Argint.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro