Ce observa imediat barbatii la o femeie - Woman2woman.ro

Ce observa imediat barbatii la o femeie

By on December 31, 2014
Share Button
woman definitivetouch.com

Foto: definitivetouch.com

Cand te intalnesti cu un barbat, anumite detalii iti atrag atentia imediat: zambetul, pantofii, ochii, hainele…fiecare femeie are o lista bine stabilita de puncte de atractie. Ei bine, trebuie sa stii ca si barbatii procedeaza la fel. Esti curioasa sa aflii ce se afla pe lista lor?

Autor: Claudia Ilies

Talia

Ar fi greu sa le scape acest detaliu catre care le fuge privirea, in primul rand. Mica, mare, fiecare barbat are niste dimensiuni bine stabilite: unii prefera femeile slabe, altii le cauta pe cele un pic mai bine facute, preferintele fiecaruia reprezinta o chestiune de gusturi, care nu se discuta!

Tot legat de talie, barbatii vor observa imediat daca porti pantofi cu toc sau nu. Tocurile ii pot seduce, sunt arma noastra secreta!

Cum te imbraci

Dupa ce isi vor ridica privirea de la pantofii tai, barbatii iti vor studia imbracamintea. Asta pentru ca stilul adoptat le poate spune multe despre personalitatea ta. Clasic, sport, chic sau sexy…el va sti imediat ce fel de persoana esti. Asa ca ai grija ce vrei sa transmiti la prima intalnire!

Machiajul

Poti fii sigura ca barbatii iti vor studia fata. Si vor sti imediat daca iti place sa ai grija de tine, sa te imfrumusetezi prin intermediul machiajului sau, dimpotriva, preferi sa te prezinti in mod natural, fara machiaj.

Cosurile

Oricat ar fi de neplacut, barbatii au o capacitate speciala de a repera cosurile de pe fata ta. Ai grija sa le ascunzi cat mai bine posibil, daca nu vrei ca preferatul tau sa isi petreaca timpul numarandu-ti cosurile.

Unghiile

Mainile sunt un detaliu important pentru barbati, asa ca ai grija sa iti ingrijesti unghiile.

Naturala sau un pic exagerata?

Barbatii admira femeile care se ingrijesc, dar doar atunci cand bine imbracata si machiata nu conduc la ideea de superficialitate. Ei vor sti imediat daca esti naturala sau nu si, potrivit gustului lor, isi vor creea o idee despre tine.

Increzatoare sau nu

O persoana care are incredere in sine va fi mereu admirata si apreciata. Daca esti timida si ezitanta, un barbat va sesiza imediat, iar tu nu vei putea ascunde asta, orice ai face. Femeile care se simt bine in pielea lor, pur si simplu radiaza. Iar barbatii adora asta!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro