Izolarea locuintei - Woman2woman.ro

Izolarea locuintei

By on November 11, 2014
Share Button

Toamna este anotimpul in care ne gandim cum sa ne imbunatatim confortul casei, astfel incat sa ne bucuram de un camin cald, departe de zgomotele unui oras mult prea agitat, dar sa facem si economii la facturile pentru incalzire. Izolarea locuintei este cea mai buna varianta prin care putem obtine toate acestea.

Autor: Claudia Ilies

Izolarea locuintei

Ti se pare uneori ca traiesti intr-un cort prin care se pierde toata caldura, dar si banii tai ? Prin pereti auzi tot ce vorbesc vecinii tai, iar ei sunt la curent cu toate problemele tale ? Este momentul potrivit sa actionezi pentru a schimba aceasta situatie neplacuta.

Izolarea locuintei insulation.owenscorning.com

Sursa: insulation.owenscorning.com

Izolarea termica

O casa prost izolata va pierde caldura pe toate partile. Prin pereti poti pierde 30% din caldura si 20% prin tavan. Este si cazul casei tale? Nu mai lasa sa treaca inca o iarna in care vei pierde caldura si bani, apeleaza chiar acum la ajutorul unui specialist care iti va propune o solutie pentru izolare (minerala, naturala sau sintetica), tinand cont de profilul termic al locuintei tale, dar si de bugetul disponibil.

Trebuie sa stii ca izolarea termica a unei locuinte poate costa foarte mult, dar o poti realiza in etape, incepand cu peretii care se afla spre nord si beneficiaza de mai putin soare.

O locuinta bine izolata va rezista mai bine in timp, va necesita mai putina munca si iti va oferi multe momente placute, in care te vei simti, intr-adevar acasa !

Izolare fonica impotriva zgomotelor

Daca vrei sa te simti linistit in propriul camin, trebuie sa acorzi importanta si izolarii fonice. Pentru pereti vei avea nevoie de straturi subtiri de lana si pentru a sta departe de zglomotele de afara, ai nevoie de gramuri termopan. Aceasta lucrare o poti realiza chiar tu, nu trebuie sa fii expert pentru a-ti izola peretii fonic.

Daca si masina de spalat este foarte zgomotoasa si nu iti permiti sa o schimbi cu una noua, solutia este sa o asezi pe niste suporti antivibratii, care costa destul de putin.

Doar de tine depinde sa iti schimbi locuinta, astfel incat sa te bucuri de confort si liniste.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro