Sfaturi pentru frumusete: cum poti ascunde cosurile - Woman2woman.ro

Sfaturi pentru frumusete: cum poti ascunde cosurile

By on November 7, 2014
Share Button

Cand te uiti in oglinda, nu vezi decat aceste cosuri care arata atat de inestetic. Ai face orice ca ele sa dispara definitiv? Iata cateva sfaturi pentru a ascunde cosurile.

Autor : Claudia Ilies

Cum poti ascunde cosurile

Etape

Vei incepe prin a hidrata maxim zona afectata de cosuri. Vom apela la un ulei care va inmuia suprafata pielii si pielea moarta, care ar putea impiedica produsul utilizat sa actioneze asupra cosurilor.

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem, este sa incercam sa ascundem cosurile folosind anti-cearcan-ul. Prin folosirea acestuia, care este deschis la culoare si portocaliu, nu vom obtine efectul dorit, ba dimpotriva, riscam sa le punem in evidenta, dupa ce aplicam fondul de ten. Nu face si tu acceasi greseala, apeleaza la un produs special pentru cosuri.

Trebuie sa alegi o crema camuflanta, de aceeasi culoare cu tenul tau, care va da fetei un aspect natural. Se aplica local, cu ajutorul degetelor sau a unui burete cosmetic, pentru a impiedica alunecarea produsului.ascunde cosurile

Este important sa alegi un produs a carui textura se potriveste perfect tenului tau. In tendinta de a acoperi cosurile cu orice pret, putem risca ca, din graba, sa alegem un produs care atenueaza culoarea dar genereaza descuamarea (aparitia pielii moarte).

Masuri de precautie

Aplicarea locala se va face numai dupa ce te vei spala bine pe maini. Vei evita astfel raspandirea bacteriilor.

Nu folosi miscari tip incolo si incoace la aplicarea produsului, este recomandata tamponarea locala.

Cand aplici pudra de fata, foloseste miscari blande, pentru a preveni exfolierea.

 

 

 

 

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro