Cum sa gandesti si cum sa NU gandesti ca sa ai succes in cariera - Woman2woman.ro

Cum sa gandesti si cum sa NU gandesti ca sa ai succes in cariera

By on October 17, 2014
Share Button

Cum sa gandesti si cum sa NU gandesti ca sa ai succes in carieraSa iti impui limite, deadline-uri ori sa incerci sa te adaptezi pe parcursul calatoriei tale spre cariera pe care ti-o doresti? Celor mai multi dintre noi ne e greu sa ne stabilim prioritatile si sa identificam modalitatile prin care putem sa ne atingem scopurile in viata profesionala.  Si succesul poate intarzia sa apara. 

Autor: Mihaela Dinu

Succesul in cariera e conditionat nu doar de nivelul de pregatire, inteligenta, oportunitati si determinare, ci si de ceea ce gandim despre noi insine, despre ideea de succes ori despre felul in care ne raportam si ne comparam cu ceilalti si cu idealul pe care il avem in minte.

Modul in care gandim si felul in care intelegem sau interpretam succesul si esecul, dar si strategiile pe care le folosim, ne  pot apropia sau ne pot indeparta de scopul nostru primar.

Ce inseamna succesul? Ce inseamna esecul? Cum le intelegem si le interpretam? Cum folosim modul de a gandi in favoarea sau in defavoarea noastra?

Cum sa gandesti si cum sa NU gandesti ca sa ai succes in cariera?

La toate aceste intrebari vei primi raspunsul Irinei Paraschiv  (Psihoterapeut – PsihoSolutii, Gandestesanatos.ro) si al lui Gabriel Dinu (Psiholog si owner PsihoSolutii, Gandestesanatos.ro).

Participa GRATUIT la conferinta “Femei de cariera” si afla cum sa dobandesti succesul in plan profesional.

Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti aici

500x250-FARA SPEAKERI-femei-de-cariera-2014

Conferinta este moderata de Dorina Florea (jurnalist TVR1)

Sponsori principali: Amaltea si Rezistenta Online.

Partener logistic: SaladBox

Sponsori secundari: Active Center, Ammauri.ro, Catena, DP Collection, Gandestesanatos.ro, Himalaya Herbals, LadyFit, LaRedoute, Piatra Online, Tramp Travel Holidays International

Parteneri media: Business24, BusinessWoman, eva.ro, Garbo, LivePR, Mujer, Ziarul Ring, Theatre Acting Club, Ziare.com, Manager Express, Romania libera, Casa mea, Bebelu.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro