Turner rebranduieste postul de televiziune Boomerang - Woman2woman.ro

Turner rebranduieste postul de televiziune Boomerang

By on October 14, 2014
Share Button

Turner Broadcasting relanseaza postul de televiziune Boomerang, al doilea brand major pentru copii din portofoliul companiei.  Postul de televiziune se va adresa copiilor si va incuraja familiile sa urmareasca impreuna programele, care vor contine atat desene animate clasice, cat si contemporane. Anuntul a fost facut astazi de Gerhard Zeiler, presedintele Turner Broadcasting System International Inc, și de Christina Miller, presedinte si director general Cartoon Network, Boomerang si Adult Swim (SUA).

Turner rebranduieste postul de televiziune Boomerang

Boomerang

Pornind de la cea mai vasta arhiva de animatie din lume – din care fac parte productiile Warner Bros, Hanna-Barbera, Cartoon Network si MGM –  programele Boomerang se vor axa pe desenele animate clasice precum „Tom si Jerry”, „Looney Tunes”, „Fetitele Powerpuff” sau „Scooby-Doo”. Alaturi de acestea, Boomerang va difuza o intreaga serie de noi animatii contemporane produse de studiouri din toata lumea. De asemenea, postul de televiziune va difuza pentru prima data continut original exclusiv in cele treisprezece tari in care este prezent.

„Relansarea Boomerang drept cel de-al doilea post de televiziune pentru copii reprezentativ din portofoliul nostru este dovada aprecierii de care se bucura la nivel mondial”, a spus Zeiler. „Suntem extrem de mandri sa asistam la trecerea acestei televiziuni intr-o noua etapa a existentei sale – avand acum un nou aspect si un nou aer care ii confirma calitatea si contemporaneitatea. Acest fapt reprezinta un pas inainte in strategia noastra de a construi mai departe pentru succesul retelei nostre internationale de televiziuni dedicate copiilor”, a precizat Gerhard Zeiler.

Christina Miller a subliniat ca „postul de televiziune Boomerang a fost intotdeauna o televiziune pentru toate varstele, apreciata de toate generatiile. Vedem acest lucru ca pe o oportunitate unica de a redefini nu numai experienta de a urmari desene animate in familie, dar si expansiunea la nivel mondial a portofoliului nostru dedicat copiilor si plasarea acestuia pe toate platformele, alaturi de Cartoon Network.”

Dincolo de prezenta sa in mai mult de 250 de milioane de case, Boomerang va veni cu platforme digitale și mobile noi. Postul de televiziune va beneficia inclusiv o varianta imbunatatita a website-ului, care sa ofere vizitatorilor o experienta completa prin activitati unice, jocuri și continut nou. Fanii mai tineri se vor putea bucura de jocuri gratuite adecvate varstei, in timp ce utilizatorii mai in varsta pot afla mai multe despre serialele si personajele lor preferate.

BOOMERANG EMEA:

Boomerang ofera cele mai bune seriale de divertisment clasic și contemporan animat, adresandu-se baietilor și fetelor cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani, dar si familiilor acestora, aducand acele desene animate pe care le indrageste intreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom si Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone. Boomerang a localizat servicii in intreaga Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde este disponibil in 13 limbi, in 56 de tari și in peste 48 de milioane de case.

Boomerang este un brand detinut de Turner Broadcasting System International, Inc – o filiala a Turner Broadcasting System, Inc (TBS), o companie Time Warner.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.bomerang-tv.ro.

 

CARTOON NETWORK EMEA:

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzeaza seriale de animatie – atat comedii, precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Sa-nceapa aventura, Un show obisnuit, cat si seriale de actiune si aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars, sau Generator Rex. Experienta Cartoon Network este completata de jocurile, concursurile si informatiile de pe www.CartoonNetwork.ro. Programul exploreaza subiecte de umor, prietenie, imaginatie, actiune și aventura. Cartoon Network se adreseaza baietilor si fetelor cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani.

Din momentul lansarii, in 1993, Cartoon Network a localizat servicii in intreaga Europa, Orientul Mijlociu și Africa unde este disponibil in 17 limbi, in mai mult de 131 milioane case din peste 70 de tari. Cartoon Network este un brand detinut de Turner Broadcasting System International, Inc – o filiala a Turner Broadcasting System, Inc (TBS), o companie Time Warner.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro