Cartoon Network lanseaza „Steven Univers", un nou serial de comedie - Woman2woman.ro

Cartoon Network lanseaza „Steven Univers”, un nou serial de comedie

By on October 9, 2014
Share Button

Postul de televiziune pentru copii a lansat serialul „Steven Univers” miercuri, 8 octombrie. Serialul este creat de Rebecca Sugar, nominalizata la premiile Emmy®, cunoscuta pentru celebra serie animata „Sa-nceapa aventura” si il are pe Ian Jones-Quartey („Sa-nceapa aventura”) director general. „Steven Univers” se alatura serialelor „Sa-nceapa aventura”, „Un show obisnuit” si „Uimitoarea lume a lui Gumball”, cele mai cunoscute si indragite comedii de la Cartoon Network.

Serialul ne spune povestea gardienilor magici, Nestematele de Cristal, si a lui Steven, „fratele lor mai mic”, care apara planeta de raufacatori. Steven este un baiat energic si pozitiv care incearca sa-si descopere superputerile. El este hotarat sa devina erou, la fel ca Nestematele. Aflat pe jumatate in lumea reala si pe jumatate in lumea magica, Steven reuşeşte cateodata sa intervina in misiunile Nestematelor si magia acestora se prabuseste in viata sa. Dar, indiferent ce se intampla, Steven are un zambet pe buze, chitara in mana si o gluma in buzunar.

Nestematele de Cristal, gardienii autoproclamati ai universului, sunt o adevarata familie. Granat este un lider puternic si disciplinat, Perla este perfectionista si tanjeste dupa o ordine logica, iar Ametist este pragmatica si, totodata, butoiul cu pulbere a grupului.

„Steven Univers” a avut premiera in Romania miercuri, 8 octombrie, si va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 16:25. Serialul a inregistrat un adevarat succes in Statele Unite ale Americii, fiind cel mai vizionat serial la toate categoriile de varsta, 2-11 ani, 6-11 ani si 9-14 ani. Datorita acestui succes rasunator, Cartoon Network a anuntat ca serialul a primit unda verde pentru sezonul doi.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro