Ce purtam in toamna 2014 - Woman2woman.ro


Ce purtam in toamna 2014

By on octombrie 8, 2014

mancare de post

Share Button

Cele mai multe colectiile de sezon se inspira din culorile anotimpului in care am intrat de putin timp. Toamna vine cu nuante felurite de galben, maro, portocaliu si pana la grena intens. Chiar daca am putea fi tentate sa optam pentru culori terne, nuante de bej si maro inchis, nu trebuie sa uitam ca starea noastra poate fi imbunatatita vizibil prin folosirea culorilor. Iar daca luam in calcul si faptul ca o multime de nuante vesele si puternice sunt in tendinte toamna aceasta, nu mai avem niciun motiv sa nu ne alegem tinute colorate.

Autor: Mihaela Dinu

Ce purtam in toamna 2014

cardigan brown - Ce purtam in toamna 2014Nuante de galben si maro

Fie ca e vorba de frunzele copacilor, fie ca ne gandim la iarba care se usca incet, e clar ca galbenul nu e doar o culoare solara, de vara. Toamna e bogata in nuante de galben, ce merg pana la maro, chiar daca acestea sunt mai putin luminoase in acest anotimp.

Cardigan Brown – cool, confortabil si calduros, potrivit pentru orice gravida si pentru orice burtica in continua crestere.

top fantasia gravide - Ce purtam in toamna 2014Portocaliu, rosu inchis sau grena

Nuantele de rosu, caramiziu si portocaliu inchis sunt, de asemenea, specifice toamnei si in voga in aceasta perioada. In plus, acestea pot da viata tinutei tale.

Topul Fantasia este un articol frumos si feminin, potrivit pentru gravide in perioada sarcinii. Are un material care iti va tine cald in diminetile si zilele racoroase, maneci lungi si un cordon ce se poate ajusta dupa marimea burticii.

Albastru

fusta marina - Ce purtam in toamna 2014Ai putea crede ca albastrul nu e culoarea toamnei, insa cand, daca nu toamna, cerul capata nuante de la bleu si pana la violaceu?

Fusta Marina e confortabila, special creata pentru gravid, are un material moale si o croiala care avantajeaza tinuta si nu mareste soldurile. De asemenea, e prevazuta cu banda inalta peste burtica, de bumbac, ce asigura starea de bine a gravidei si a bebelusului.

Lunile de toamna sunt unele dintre cele mai colorate daca e sa privim culorile naturii. Totusi, nuantele sunt mai putin luminoase decat in cazul celor de vara, fara a fi mai sarace in ceea ce priveste paleta de culori. Alege tinute de toamna in nuantele tale preferate, de pe MamaBoutique.ro.

Fiti mandre de noile forme si puneti-va burtica in valoare purtand noua colectie Mama Boutique!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *