Newsletter 2 iulie 2014 - Woman2woman.ro

Newsletter 2 iulie 2014

By on July 2, 2014
Share Button
Conferinta “Mama si copilul”
Joi, 17 iulie 2014, incepand cu ora 9:30, te asteptam la un nou eveniment Woman2Woman.ro: conferinta “Mama si copilul”. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel&Spa, sala Conference & Events Hall, si se adreseaza parintilor, dar si copiilor.

Vino la “Mama si copilul”, un eveniment pentru mamici, tatici si copii de toate varstele

Citeste mai departe >>

Manichiura in tendinte in 2014
Daca urmeaza sa mergi in concediu, nu uita de manichiura. Acesta completeaza aspectul nostru si reprezinta si o adevarata carte de vizita. Daca vrei sa fii in tendinte in aceasta vara, e nevoie sa afli ce se poarta in 2014, in materie de culori, forme. Iata cateva sfaturi despre ce inseamna manichiura in tendinte in 2014, de la specialistii Salonului Elite Beauty Lounge

Citeste mai departe >>

Vitamine si nutrienti esentiali pentru femei
Femeile trebuie sa se asigure ca alimentatia lor este una sanatoasa,  intrucat organismul lor are nevoi specifice. Prevenirea osteoporozei, ameliorarea simptomelor asociate sindromului premenstrual, productia de colagen sau reducerea riscului de diabet zaharat, sunt probleme cu care femeile se pot confrunta. Iata cateva vitamine si substante nutritive de care femeile au nevoie pentru a ramane sanatoase.

Citeste mai departe >>

Cum poti obtine un abdomen plat intr-o luna

Pentru ca vrei sa arati perfect in costumul de baie, ai nevoie de cateva sfaturi pentru a obtine doar intr-o luna un abdomen de vedeta. Iata ce trebuie sa faci si ce trebuie sa eviti.

Citeste mai departe >>

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro