Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul” - Woman2woman.ro

Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul”

By on June 30, 2014
Share Button

Conferinta Mama si copilulVino la conferinta “Mama si copilul”, un eveniment pentru mamici, tatici si copii de toate varstele, organizat de woman2woman.ro. Joi, 17 iulie 2014, parintii si copiii sunt asteptati la Premier Palace Hotel&Spa, sala Conference & Events Hall, incepand cu ora 9:30, pentru a discuta despre parenting, cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor.

Autor: Mihaela Dinu

Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul”

Esti insarcinata sau ai deja un copil? Ai intrebari despre dezvoltarea si educarea copilului tau? Lasa expertii sa iti raspunda la toate intrebarile tale in cadrul conferintei “Mama si copilul”!

Printre invitatii speciali se numara: Oana Ionita (cunoscuta drept bebelusa Oana), Gabriel Dinu (psiholog), Iulia Belc (Medic Primar Recuperare Medicala – Premier Spa), Valetina Vesler (PR&Marketing Manager AQUA Carpatica), Ruxandra Ciltea (Medic stomatolog), Adena Hanafi (Presedintele Asociatiei CONIL).

Ti-am pregatit momente speciale, cadouri si tombole cu premii surpriza, dar si un atelier de creatie pentru copilul tau. In timp ce parintii urmaresc discursurile speakerilor din cadrul conferintei si discuta cu expertii despre relatia parinte-copil si despre dezvoltarea si educarea copiilor, micutii vor putea participa la ateliere de creatie si origami.

Surprizele nu se opresc aici! Cadouri pentru toti participantii, tombola cu premii surpriza si moment special Powerpuff Girls by Cartoon Network sunt alte momente de care participantii la evenimentul Woman2Woman.ro, atat parinti, cat si copii, vor avea parte.

Pentru a participa gratuit la conferinta “Mama si copilul”, trimite un e-mail la adresa conferinte@woman2woman.ro cu mesajul “Particip la conferinta Mama si copilul”, in care sa specifici: numele tau, varsta, numele si varstele copiilor care te vor insoti la eveniment.

Afla mai multe detalii despre programul evenimentului, desfasurare si participare pe http://woman2woman.ro/conferinta-mama-si-copilul.

     Sponsori principali

cartoon network          SIAN Ladies only  

Partener logistic

logo PPH&S-1

Sponsori secundari

logo aquacarpaticaasociatia conil  logo jonzac logo belladonna logo  carrefour_2011_orizontal_margini_varianta Romania-01DEG_Final   KURTMANN mic logo gandeste sanatos mamaboutique.ro  logo pukka food

Parteneri media

gokid  logo_lumea_FINALmic-e1351471672414mamicamea-logo MobiKidMuJeRlogo_nou_thelight ring  ziare_logo_head

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro