Horoscop iunie 2014 pentru toate zodiile - Woman2woman.ro

Horoscop iunie 2014 pentru toate zodiile

By on June 2, 2014
Share Button

Horoscop iunie 2014 – Luna iunie 2014 sta sub semnul schimbarii. De cele mai multe ori, schimbarile vor fi de bun augur, insa doar atunci cand scopurile sunt bine stabilite si sunt in concordant cu situatia. Narcisismul sau aprecierea de sine exagerata nu fac altceva decat sa taie sanse, sa distruga relatii si sa creeze conflicte.

Horoscop iunie 2014

Berbec – Horoscop iunie 2014

berbec Horoscop iunie 2014Ai senzatia ca esti intr-o continua lupta cu partenerul tau. O lupta cand mai violent in limbaj, cand mai tacuta. In luna iunie, insa, vei avea ocazia sa porti un dialog atat cu partenerul de viata, cat si cu alti colaboratori si sa trasezi linii sigure atat pentru relatiile personale, cat si pentru cele profesionale. Este o luna a comunicarii, care insa nu va fi lipsita de conflicte, reprosuri si furtuni emotionale.

Agitatia ta se va manifesta si la nivel fizic. Vei fi mai mereu pe fuga, mereu in miscare si vei incerca sa gestionezi mai multe situatii in acelasi timp. Tocmai din aceasta cauza ai putea face greseli regretabile sau poti suferi mici accidente.

Incearca sa comunici clar si sa te concentrezi pe un singur lucru, pentru a avea succes in ceea ce faci. De asemenea, apeleaza la metode de relaxare, odihneste-te mai mult si incearca sa fii mai empatic. Atunci cand intelegi pozitia interlocutorului si accepti parerile altora, esti mai cooperant si, inclusiv, mai putin agresiv.

Share Button

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro