Anca Turcasiu stie cum sa obtina fericirea - Woman2woman.ro

Anca Turcasiu stie cum sa obtina fericirea

By on February 4, 2014
Share Button

anca turcasiu portret vedeta Anca Turcasiu stie cum sa obtina fericireaFrumoasa vedeta a invatat sa lase grijile de o parte si sa fie cu adevarat fericita. E convinsa ca ne putem controla orice gand si ca de noi depinde sa fim fericiti. Totul sta in modul in care interpretam experientele prin care trecem.

Autor: Mihaela Dinu

“Provocarea in meseria mea este ca de fiecare data trebuie sa invat sa le las departe (n.r.: nemultumirile), sa apas pe buton si in clipa in care am urcat pe scena sa ofer sentimentul ca ma simt foarte confortabil, fara sa va pacalesc. Imi induc starea asta cu adevarat si chiar pot sa spun ca reusesc sa fiu un om foarte fericit, cu toate problemele.”, recunoaste artista.

De asemenea, Anca Turcasiu e de parere ca “daca zambesti in fiecare zi cu 30% mai mult decat ai zambit in ziua de dinainte” te vei simti mai fericita si vei fi mai apreciata de ceilalti.

I-a placut intotdeauna sa traiasca intens, insa abia in ultimii ani a invatat sa fie cu adevarat optimista si relaxata. Lectura si cursurile de yogilates au ajutat-o sa descopere puterea gandului, optimismul, starea de bine si fericirea.

“Singurul lucru care exista cu adevarat este secunda asta. Ce a fost a fost, ce va fi habar nu avem. Deci realitatea este aceasta si ar trebui sa o percepem ca atare si sa ne bucuram de fiecare moment pe care il traim”, conchide vedeta.

Citeste materialul integral pe Woman2Woman.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro