Ce sentimente predomina in functie de zodie - Woman2woman.ro

Ce sentimente predomina in functie de zodie

By on January 21, 2014
Share Button

Ce sentimente predomina in functie de zodieFiecare zodie are sentimentele ei proprii, dar te-ai gandit vreodata care sunt acelea? Te-ai gandit vreodata care sunt sentimentele definitorii zodiei tale? In functie de zodie, pot predomina anumite caracteristici, dar si sentimente.

Iata ce sentimente poti avea, in functie de zodie:

Berbec– Berbecii se indragostesc foarte repede si foarte intens. Ofera pasiuni partenerilor si nu are niciodata controverse in viata sentimentala. Ei se indragostesc mereu de partenerii care sunt mai greu accesibili. Fiecare relatie este o provocare pentru zodia Berbec, de aceea ii place sa se implice mai mereu. Sentimentele lor sunt profunde si iubesc cu adevarat o singura data in viata lor, dar asta tine si de partenerul de langa ei. Le place aventura, dar cand sentimentele sunt in joc Berbecii ofera totul.

Taur– Taurii se indragostesc incet, dar sigur. Le place mereu sa descifreze persoana de langa lor si niciodata nu se arunca intr-o relatie pana cand nu cunosc caracterul partenerilor sai. Taurii se axeaza mai mereu pe baietii rai/ fetele rele pentru ca stiu ca au mereu ceva de invatat de la fiecare in parte. Sentimentele lor sunt profunde, dar mai ales, ei se ataseaza foarte mult de persoanele cu care intra in contact. Nu le plac despartirile sub nici o forma, indiferent de situatie. Taurii sunt buni comunicatori.

Gemeni– Gemenii se indragostesc cu un entuziam foarte puternic, aparte dar mai ales si din curiozitate. Ei sunt genul de persoane care se arunca mereu in pragul unei relatii deoarece sunt dornici de a experimenta si de a face parte din cat mai multe aventuri. Pentru Gemeni, o relatie e ca o excursie. Gemenii se indragostesc de obicei de persoane cu un simt al umorului dezvoltat, sociabile, glumete, care au un aer libertin si care se stiu descurca fara a primi vreun ajutor. Sentimentele lor sunt profunde, doar ca ei vor sta langa o persoana atata timp cat acea persoana va ramane mereu interesanta. Persoana de la care trebuie sa aiba cate ceva nou de descoperit. O enigma.

Citeste mai departe ce sentimente poti avea, in functie de zodie:

Share Button

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro