Horoscopul zilei - 14 ianuarie 2014 - Woman2woman.ro


Horoscopul zilei – 14 ianuarie 2014

By on ianuarie 14, 2014

mancare de post

Share Button

BERBEC – Reusita proiectelor incepute depinde mult de tovarasii pe care ii atragi alaturi de tine pentru acelasi scop. Trebuie sa fii foarte atent la colaboratori, pentru ca ai tendinta de a aduna oameni pesimisti, negativisti, care ti-ar putea pune doar bete in roate la orice pas, si degeaba ai tu chef de actiune si elan, daca ceilalti te trag inapoi ca o ghiulea prinsa de picior. Selecteaza cu mai multa exigenta colegii pe care sa te bazezi, pentru ca nu poti face treaba buna cu cei care se plang intruna sau spun nu la orice hop.

TAUR – Parca ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ti displace deloc sa stai acasa, mai ales daca ai tot felul de treburi de rezolvat intre peretii locuintei tale. Preocuparea ta numarul unu se indreapta spre confortul tau domestic, incat nu ar fi de mirare sa intorci toata casa pe dos ca sa rearanjezi totul. O curatenie generala ar suna excelent la dorinta ta de a schimba mediul in care traiesti, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare in alta casa, in alt decor. Se resimte un aer proaspat, confortabil si tihnit: e o placere sa te bucuri de mediul tau casnic.

GEMENI – Esti foarte darnic si dispus sa treci cu vederea probleme din care chiar ai avut de suferit si bine faci, pentru ca asa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasa sa evoluezi. Iertarea ta poate fi legata de orice. De exemplu de imprumuturi in bani acordate cuiva, mai demult, incat ai fi in stare chiar sa stergi complet datoria din memorie si sa accepti faptul ca celalalt trece prin momente dificile si nu are cum sa dea inapoi ce i-ai dat. Unii au comis erori fata de tine, dar ierti, te eliberezi si uiti, fara a duce dupa tine un balast emotional negativ care nu mai ajuta la nimic.

RAC – Daca vezi ca s-au aliat o gramada de rivali impotriva ta si se opun cu vehementa parerilor tale, ar fi bine sa nu tii cont de acestia. Unii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac altii, ca atare, ca sa depasesti cu bine afrontul, ar fi bine sa fii mai intai de acord tu singur cu propriile tale alegeri. Daca nici tu nu esti sigur ca ai facut cea mai buna alegere, cum ar vrea ca ceilalti sa te aprobe? Fa pace cu tine, accepta-ti deciziile asa cum sunt si militeaza pentru deciziile luate, fara a te bloca in disputele din jur. Daca vrei ceva anume, poti obtine prin forte proprii, chiar si fara acceptarea lumii!

LEU – Esti in fata unui nou inceput si il invalui cu optimism, cu incredere in mai bine, cu speranta ca dorintele tale se vor materializa la capatul acestui drum pe care il pornesti. Succesul acestuia depinde mult de felul cum iei startul, ca atare inarmeaza-te cu tot ce poate fi mai bun in tine, promoveaza aceasta viziune pozitiva si entuziasta pentru ca totul va evolua excelent inainte. Practic, iti modelezi singur viitorul si calea catre tinta cea mai inalta, cu iubire, cu optimism, cu bucurie, fara a privi inapoi nicio clipa cu resentimente. Iti spui ca totul va fi bine… si asa va fi!

FECIOARA – Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o multime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai ca iti clarifica anumite nelamuriri, dar iti ofera dintr-o data mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Daca inainte nu stiau ce e de facut, acum ai mai multe variante, mai multe cai de evolutie, mai multe solutii la fel de bune si ajunge doar sa te folosesti de una din ele ca sa ajungi la succes. Ai avut incredere, dar ai avut si noroc, ceea ce te face sa spui ca cele mai complicate probleme au cele mai simple solutii. Totul e sa la cauti!

BALANTA – Bucura-te de momentele superbe ale zilei, simte-te bine in pielea ta. Esti liber sa zbori cu gandul sau cu sufletul oriunde doresti, iar aceasta atitudine deschisa e solutia optima pentru a ajunge intr-o zona incantatoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism si veselie, ca un copil lipsit de griji care lasa lucrurile sa evolueze in voia lor. Nu are rost sa te opresti la fiecare pas si sa-ti pui intrebari inutile sau sa incerci sa preiei controlul, pentru ca te afli pe varful unui val care oricum are directia sa de inaintare. Lasa-l pe el sa te duca acolo unde vrea si vei vedea ca tinta finala coincide cu cea a propriilor tale dorinte. Fii deschis la orice!

SCORPION – Relatia sentimentala in care esti implicat evolueaza foarte bine, intr-o directie optimista, care te face sa speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ti dau pace, se vede ca esti indragostit si ca iubesti cu adevarat, dar nu uita, totusi, ca iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc in care fiecare detine un anumit rol. Joaca-ti rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, daca vrei rezultatele cele mai bune. Nu lasa iubirea sa zburde in voie incotro vrea ea, pentru ca ai ajuns la un nivel in care deja vezi roadele eforturilor depuse si probabil suna promitator, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta mai departe!

SAGETATOR – Esti axat pe ce va fi in viitor, fara sa te mai preocupe trecutul si bine faci! Dai dovada de un optimism molipsitor, de parca toate experientele deja acumulate nu mai au nici un rol, decat acela ca ai invatat ce era de invatat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine pana mai ieri, amintirile neplacute de demult s-au sters si acum te concentrezi cu toata fiinta catre un tel nou, mult mai inalt si mai important, catre care vaslesti cu energie. Daca ii mai atragi si pe cei dragi alaturi de tine in acest demers, succesul este tot mai aproape!

CAPRICORN – Nici tie nu-ti vine a crede ce evolutie grozava au luat lucrurile! Rareori esti atat de optimist si de pozitiv in fata provocarilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o tinta majora spre care te indrepti. Nu spune nicio clipa ca nu se poate atinge, lasa fricile in urma si concentreaza-te numai asupra capatului acestui drum. Chiar daca nimic nu e usor si nu ti se ofera pe gratis, detii toate resursele pentru ca ceea ce ai in minte acum sa devina realitate foarte curand. Esti sustinut de cei care joaca un rol in reusita finala, nu esti singur in lupta ta, deci bucura-te ca totul merge bine.

VARSATOR – Te-ai blocat intr-o rutina in care nimic nou nu se mai intampla. In loc sa stai si sa astepti o minune, mai bine ai folosi acest repaus in favoarea ta. Profita de faptul ca e liniste si nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregati mental o strategie a unei viitoare actiuni, deci nu sta degeaba! Oricum nici nu e genul tau sa stai pasiv si sa astepti sa se miste iar lucrurile, ca atare ar fi bine sa incepi sa construiesti singur ceea ce vrei sa obtii. Cum nu esti presat de alte termene, te poti concentra eficient la noile tale vise!

PESTI – Ti se fac propuneri interesante pe care ajunge doar sa le accepti si ele vor evolua spre implinirea lor cu brio. Nu mai esti tu cel temator si timid, ci profiti de sansele care ti se ofera pentru a le transforma in succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invita ceilalti sa faci, sau fii chiar tu initiatorul unor proiecte indraznete. Cineva trebuie sa vina cu ideea pentru ca aceasta sa inainteze spre reusita cea mai inalta. Tot ce atingi este de succes, deci lasa la o parte binecunoscutele tale slabiciuni si suspiciuni, fara a te gandi atata la ce vine, la piedicile inerente, la pretul pe care-l ai de platit. Acum conteaza doar rezultatele si iti investesti in acest sens toate resursele!

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *