Trasaturi ale zodiilor - Woman2woman.ro

Trasaturi ale zodiilor

By on January 8, 2014
Share Button

trasaturile zodiilorFiecare zodie are anumite caractereristici specifice. Voi cunosteti trasaturile zodiilor voastre? Iata ce caracterizeaza fiecare nativ al zodiacului!

Autor: Calatean Raluca Adriana

Trasaturile zodiilor:

Capricorn- Pentru a fi fericiti, trebuie sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor. Daca acest lucru nu este posibil, se enerveaza. Trasatura caracteristica: crede ca este indispensabil.

Gemeni- Gemenii sunt ca o furtuna cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecand. Toti avem un “eu” care ne conduce, dar Gemenii au doua. Unul dintre ele este dulce si tolerant, celalalt este critic si uracios.

Rac- La inceput, nu-ti acorda mare incredere. Trebuie sa i-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Ei sunt mereu doritori de afectiune. Racii sunt niste vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste.

Sagetator- Sunt posesorii unui spirit delicat si a unor gafe imense. Sagetatorii sunt sinceri, dar nu sunt subtili. Se incapataneaza sa spuna meru adevarul verde-n fata. Mai devreme sau mai tarziu spune ceea ce gandeste.

Leu- Leii sunt cei care defileaza pe strada intr-un mod gratios. Nativul Leu este puternic, activ, mereu deschis pentru orice activitate si intotdeauna cu zambetul pe buze atunci cand toate ii merg bine.

Varsator- Varsatorii sunt creativi, independenti, detasati, detinatori a unor nenumarate calitati. Varsatorii sunt inteligenti, si, in multe privinte excentrici.

Scorpion- Sunt usor de recunoscut dupa ochii misteriosi ce ii au. Scorpionii nu privesc, ci fixeaza direct. Ochii Scorpionilor sunt ca niste ace care te impung atunci cand iti atintesc privirea. Pot fi hipnotizanti si pasionali.

Balanta- Gandesc rapid. Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste  certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru.

Fecioara- Fecioarele abordeaza viata din punct de vedere practic. Au o fire modesta, tacuta, constiincioasa, chiar pasiva uneori, incat s-ar putea sa nu i se ofere intotdeauna toata increderea pe care o merita.

Berbec- Berbecii nu stiu niciodata ce fac. Atunci cand trebuie sa treaca la actiune, nu stau prea mult pe ganduri, atat in plan profesional cat si in plan sentimental. Cuvantul esec nu exista in vocabularul lor.

Taur- Ei au o rabdare fara limite. Nativul Taur este posesiv, iar convingerile sunt fixe, incat nimeni nu i le poate schimba. Ei apreciaza foarte mult lucrurile bune in viata si nu isi refuza niciodata nimic.

Pesti- Este semnul cel mai sensibil al zodiacului. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul lor propriu. Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro