Horoscop zilnic - 4 ianuarie 2014 - Woman2woman.ro


Horoscop zilnic – 4 ianuarie 2014

By on ianuarie 4, 2014

mancare de post

Share Button

BERBEC – Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa. Conteaza cel mai mult pentru tine sclipirea din ochii celor care primesc azi semnele tale de bunatate si zambetul de pe fata lor atunci cand apari in calea lor. Datorita acestor gesturi de minunata marinimie si spirit umanitar vei castiga admiratia sincera a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie care iata, vine de la tine. Ca este un caine care cere o bucata de paine, un sarman de pe strada sau cel mai bun prieten care are nevoie de un cuvant bun, tu esti langa ei cu tot sufletul.

TAUR – Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ti apare in cale, pentru ca toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cat se poate de limpezi ca mergi in sensul cel bun, deci nu mai are rost sa te indoiesti de tine sau de succesul drumului ales. Parca cineva tot iti ofera mici informatii care iti confirma ceea ce intuitia deja isi transmitea, dar nu credeai fara a avea si niste garantii foarte certe. Acum le ai!

GEMENI – Bucura-te de o zi libera pentru a iesi in lume si a te simti bine. Nu ai iesit inca din spiritul sarbatorilor, ci ai chef in continuare de distractie si te comporti ca un copil lipsit de griji care vrea sa se joace. Exact aceasta este starea perfecta a acestei zile: joaca! Fi liber sa faci ce vrei, sa mergi oriunde te cheama inima, sa nu tii cont de limite si restrictii, si sa incerci lucruri care nu s-ar cuveni varstei tale. Dar cine decide ce se cuvine si ce nu? Fa ce vrei, fii liber sa descoperi lumea prin ochii de copil, pentru ca in adancul sufletului mai exista inca un pusti pus pe sotii care asteapta sa se manifeste in voie. Scoate-l la lumina!

RAC – Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri. O vizita la biserica pentru a te ruga, lectura unor carti spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru ca te ajuta sa sondezi adanc in interiorul tau si a scoate mai mult la iveala scanteia ta de divinitate. Nu te indoiai ca exista, dar esti uimit sa le privesti azi intr-o lumina noua au intr-o dimensiune mult mai profunda care te implineste.

LEU – Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energie pozitiva ce iti vor face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

FECIOARA – Nu poti scapa de gafe, dar poti trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu stie ce face. Nu transforma o banala greseala intr-un dezastru, pentru ca nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu intr-un moment de neatentie nu e deloc asa de grava cum ai tendinta s-o tratezi. Cu o gluma, cu auto-ironie sau cu o figura de copil naiv poti trece cu brio peste efectele acestui moment de neatentie. Lumea va rade si va intelege ca nu ai avut nicio intentie negativa atunci cand ai facut prostioara si vei fi repede iertat, totul e sa nu amplifici tu situatia mai mult decat trebuie.

BALANTA – Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mult, pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti cea ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!

SCORPION – Desi nu-ti place ceea ce primesti, nu ai incotro si trebuie sa te multumesti cu atat. E bine sa ai vise marete, sa ridici standardele cat mai sus, dar daca nu ajungi la ele, ai putea aluneca spre deceptie si nu ai nevoie de asta. Azi e bine sa accepti ceea ce ai, ceea ce ti se ofera, si sa lupti mai departe sa obtii ceea ce inima ta isi doreste atat de mult. Sunt sacrificii trecatoare care te ajuta sa treci peste momente in care chiar nu poti obtine ceva mai bun de atat, dar continua sa mergi mai departe concentrat la scopul cel mai inalt pe care, odata si-odata, esti convins ca il vei ajunge. Dar nu acum: acum esti multumit cu mai putin.

SAGETATOR – Fii cinstit cu tine insuti si analizeaza mai atent daca esti in stare sa duci mai departe planul inceput. Daca ai ajuns intr-un impas, cauta atent unde se afla greseala si recunoaste-o, pentru ca n-are rost sa ascunzi gunoiul sub pres. Om esti si tu si a gresi e omeneste, deci accepta-ti slabiciunile si limitele asa cum sunt ele, fara a o face pe grozavul. La fel ca orice om mai calci alaturi, mai faci gafe infantile, dar pe care le poti repara imediat. Primul pas e sa privesti adevarul in fata cu realism, sa nu-l mai respingi cu atata vehementa. Tu ai comis-o, deci recunoaste-ti vina si pune mana pe unelte ca sa redresezi situatia prin forte proprii.

CAPRICORN – Stii cum se zice: cere si ti se va da! A te chinui singur sa rezolvi o problema nu e chiar in avantajul tau, pentru ca uneori ajunge doar sa recunosti ca ai nevoie de ajutor si acesta vine in cantitati uriase. Exista atatia oameni care detin cheia la problema care te framanta, dar ori din orgoliu, ori din rusine, nu ai curaj sa apelezi la ei. Ia-ti inima in dinti si suna un prieten: este acolo sa sara in ajutorul tau cu bucurie, pentru ca asa isi intoarce serviciile pe care si tu le-ai facut altadata pentru el. Nu e deloc motiv de jena sa ceri, deci fa-o cu incredere ca cei care vor fi alaturi de tine sunt persoanele potrivite.

VARSATOR – Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru ca doar asa iti poti da seama de cat de multe lucruri esti capabil. Daca ti-ar veni toate usor pe tava, ai profita de ocazie si atat, fara sa mai inveti ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apeleaza la resursele tale cele mai profunde si il rezolvi mai bine decat credeai ca poti. Vei fi incantat la final sa vezi ce bine s-au asezat toate, cate atuuri ai in buzunar de care nici nu erai constient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe niste probe imposibile, ci ca pe sanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri si solutiile cele mai bune.

PESTI – Ai ocazia sa descoperi sursa problemelor din viata ta si, dupa ce o descoperi, sa te eliberezi de ea cu usurinta. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci cauta iluziile dupa care te-ai ghidat, fatarnicii care ti s-au bagat pe sub piele, pistele false pe care ai mers inainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, si fa curatenie in viata ta. Esti atat de exigent si de pregatit de acest proces de purificare, incat nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepti nimic din ceea ce inainte te-a pacalit si ai acceptat sa faca parte din viata ta, gata sa dai afara minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *