Insarcinata? Surprinde toamna cu tinute colorate - Woman2woman.ro


Insarcinata? Surprinde toamna cu tinute colorate

By on octombrie 7, 2013

mancare de post

Share Button

mamaboutique haine toamnaMeteodependenta nu mai e o noutate pentru nimeni. Vremea mohorata de care avem parte toamna, dar si modificarile hormonale din timpul sarcinii ar putea sa iti provoace schimbari de dispozitie. Asa ca, oricat de multa fericire ar trebui sa aduca sarcina unei gravide, dispozitia acesteia ar putea fi influentata de acesti factori interni si, mai ales, externi. Prin urmare, o varianta potrivita de a te proteja si de a-ti mentine un tonus bun este sa apelezi la o garderoba colorata, care sa iti ofere o dispozitie buna in orice moment.

Autor: Mihaela Dinu

Dresurile colorate

Au capacitatea de a inveseli o tinuta mai sobra si iti ofera posibilitatea de a fi alta in fiecare zi, in cel mai simplu mod. La o tinuta in culori clasice sau in combinatie cu fuste, pantaloni scurti sau rochite din denim, dresurile colorate vor fi cele care vor sparge monotonia si vor oferi culoarea necesara unei tinute vesele.

dresuri colorate mamaboutique

Tu ce dresuri alegi din magazinul online MamaBoutique.ro? Mov, albastru sau violet?

gravide_Fusta IndyFustele si rochitele rosii

Rosul este una dintre cele mai evidente culori si cu poate cu cel mai mare impact emotional pozitiv. Asa ca merita sa incluzi in garderoba ta o rochita sau o fusta rosie. Cu fusta Indy, de exemplu, nici nu mai conteaza cum e vremea de afara.

Te vei simti frumoasa, plina de energie si vei avea o stare de zile mari. Croiala si materialul moale o fac sa fie extrem de comoda. O poti purta cu dresuri cu densitate mare si cizme sau botine fara toc, in special in cazul in care temperaturile scad destul de mult.

sandy topGalbenul iluminator

Daca in zilele ploioase soarele se ascunde si norii dau senzatia de mohorat, inlocuieste-l o bluza galben neon. Aceasta este o nuanta iluminatoare si vesela totodata si te va face sa uiti de vremea urata de afara.

Cu bluza Sandy vei avea propriul soare ori de cate ori ai nevoia.  Are o croiala extrem de cool, manecile trei sferturi, gulerul usor lasat si cordon reglabil la spate.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *