Londra, Paris, Florenta - Unde plecam toamna asta? - Woman2woman.ro


Londra, Paris, Florenta – Unde plecam toamna asta?

By on septembrie 23, 2013

mancare de post

Share Button

Daca vrei sa fii sigura ca vei gasi un pachet de vacanta la un pret avantajos, trebuie sa folosesti cele mai bune surse de informare. Poti economisi mai mult decat ai putea crede si asta prin simpla consultare a site-ului de recomandari Vacantalowcost.ro, unde vei gasi, in fiecare zi, cele mai „proaspete” si mai bune oferte de cazare si bilete de avion. Asta pentru ca administratorii site-ului analizeaza pentru tine ofertele operatorilor aerieni in fiecare zi si iti recomanda pachete complete avion + cazare, pe baza acestora.

Autor: Andreea Istrate

Oferte care ne-au facut cu ochiul

Daca nu ai vazut Londra inca, ar trebui sa o faci. Si nu oricum… ci trebuie sa prinzi cea mai buna oferta. Vacanta Low-Cost iti recomanda un city break la Londra, pentru  4 zile (8 – 11 noiembrie), de la 213 euro de persoana (avion + cazare), cu toate taxele incluse.

Daca visezi sa te reintorci la Paris sau sa-l vizitezi pentru prima oara, poti petrece un city break de 4 zile (24 – 27 noiembrie) de la 192.5 euro / persoana (avion + cazare), cu toate taxele incluse.

Ori poate preferi o destinatie mai nordica, precum Oslo, unde poti petrece 4 zile de la 164.5 euro / persoana (avion + cazare). Preferata noastra e insa capitala artei, Florenta, acolo unde 6 zile de vacanta pleaca de la 200 euro / persoana (avion + cazare + mic dejun).
oslo goodlifereport com
Planuri pentru vacanta de 1 Decembrie

Nu te-ai decis inca ce sa faci de 1 Decembrie? Vacanta Low-Cost are cateva sugestii foarte bune:

  • 1 Decembrie la Roma: 4 zile de la 118.5 euro / persoana (avion + cazare) – TOATE TAXELE INCLUSE
  • 1 Decembrie la Milano: 4 zile de la 145 euro / persoana (avion + cazare) – TOATE TAXELE INCLUSE
  • 1 Decembrie la Valencia: 4 zile de la 153.25 euro / persoana (avion + cazare) – TOATE TAXELE INCLUSE

Preturile pentru biletele de avion, respectiv camerele de hotel prezentate pe Vacanta Low-Cost sunt valabile in momentul afisarii lor pe site, acestea putand varia in timp (chiar si in intervale foarte scurte de timp – in special in cazul biletelor de avion). Ofertele pot sa aiba o durata limitata de valabilitate, astfel ca cel mai simplu sa te abonezi la newsletterul Vacanta Low-Cost, ca sa afli rapid de super-oferte care pot expira de la o zi la alta!

Intra pe Vacantalowcost.ro daca vrei sa vezi mai multe astfel de oferte ieftine.

Foto:  vmchauffeurs.co.uk, goodlifereport.com

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *