Gazute in farfurie: Sandvisuri haioase - Woman2woman.ro


Gazute in farfurie: Sandvisuri haioase

By on septembrie 16, 2013

mancare de post

Share Button

gazute in farfurieCand vine vorba despre masa oferita copiilor, de cele mai multe ori trebuie sa fii cat mai creativ cu putinta. Pentru ca o mancare, oricat de gustoasa ar fi, poate ramane in farfurie daca aspectul ei nu starneste interesul. Asa ca ne-am pus inventivitatea la contributie si iata ce a iesit… Poftiti la sandvisuri haioase sau la… gazute in farfurie!

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente:

– cascaval Sofia (de la Delaco)
– ciuperci
– ceapa verde
– masline
– sunca presata
– paine
– rosii
– ketchup sau suc de rosii

Cum preparam sandvisuri haioase – gazute in farfurie

Curata ciupercile, taie-le felii si fierbe-le 15-20 de minute. Taie paine felii si aseaza pe fiecare dintre acestea ketchup sau suc de rosii, cateva felii de sunca presata, felii de ciuperci, astfel incat fiecare felie sa fie mai incarcata in centru. Apoi, rade cascaval Sofia peste ingredientele folosite pentru a acoperi feliile de paine, aseaza-le intr-o tava si da la cuptor pentru 5 minute sau pana cand cascavalul s-a topit.

Intre timp, taie rosiile si ceapa verde in felii subtiri si foloseste-le pentru a orna gazutele. Acopera cca doua treimi din lungimea sandvisului cu feliile de rosii. Apoi, plaseaza o ultima felie de rosie in mijloc si ajuta-te de doua frunzulite subtiri de ceapa verde si bine infipte in felia de rosie, pentru a crea antenele gazei. Aseaza in varful acestora cate o felie de maslina.

Din doua felii de ceapa (foloseste capatul alb) si doua bucatele de masline formeaza ochii. Pentru gura poti folosi o felie subtire dintr-o frunzulita de ceapa verde.

Apoi prezinta-ti munca micutului tau sau micutei tale si astepata aprecierile, dar si golirea farfuriei.

gazute in farfurie sandvisuri haioase

Pofta buna!

Cu branzeturile Delaco retetele sunt intotdeauna savuroase, delicioase, ingenioase. Convinge-te si tu! Vezi toate retetele Delaco aici.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *