Moda, machiaj si coafura pentru a parea mai slaba - Woman2woman.ro


Moda, machiaj si coafura pentru a parea mai slaba

By on septembrie 12, 2013

mancare de post

Share Button

tinuta pentru a parea mai slabaCrezi ca nu esti suficient de slaba? Iti faci griji pentru ca nu vei avea aparitia dorita? Tine cont de cateva sfaturi pentru a parea mai slaba si pentru a te putea bucura de complimentele celorlalti la toate petrecerile la care vei participa.

Autor: Claudia Ilies

Chiar daca vei merge zilnic la sala sau chiar daca decizi sa nu mai mananci nimic, silueta de vis nu poate fi obtinuta in timp record. Asa ca nu iti ramane decat sa incerci sa te simti frumoasa asa cum esti, tinand cont de cateva aspecte.

Tinuta vestimentara care te face sa pari mai slaba

In primul rand, nu te imbraca in haine mulate pe corp, ci alege-le pe cele care se potrivesc siluetei tale, fara a atrage atentia asupra imperfectiunilor.

Fii constienta ca anumite haine ti se potrivesc iar altele pur si simplu te dezavantajeaza, chiar daca iti plac foarte mult. Evita fustele prea scurte sau chiar cele lungi, in care vei parea mai scunda si rotunda.

Tu stii cel mai bine care parte a corpului te avantajeaza si pe aceea trebuie sa o pui in evidenta: fie printr-un decolteu adanc, fie printr-o fusta mai scurta. Asorteaza tinuta cu bijuterii care atrag atentia sau mizeaza pe alte accesorii, precum genti sau pantofi.

Iti vei alege costumul de baie cu multa atentie si poti opta pentru unul care strange pielea, conferindu-ti un abdomen plat.

O rochie – mai multe combinatii

Machiajul te ajuta sa pari mai supla

machiaj pentru a parea mai slabaSi pentru fata poti apela la cateva trucuri: daca ai o barbie dubla, utilizeaza un fond de ten luminos pe gat. Daca ai obrajii rotunzi, un fard de obraz aplicat deasupra pometilor poate da o forma noua fetei tale.

Apeleaza la un profesionist pentru a da forma potrivita sprancenelor tale, astfel incat totul sa fie bine proportionat pe fata ta.

Un ten perfect este cel mai bun aliat al infatisarii tale: utilizeaza o pudra compacta sau pulbere, sau chiar una bronzanta care poate masca micile imperfectiuni. Pune-ti in evidenta punctele forte: ochii sau buzele.

coafura pentru a parea mai slabaCoafura potrivita pentru a parea mai slaba

Evident poti alege o coafura care te va ajuta sa pari mai slaba: parul lung are tendinta de a comprima si ascunde fata, dar cu siguranta un specialist te poate ajuta sa alegi coafura cea mai potrivita pentru tine.

Dar, pana sa ajungi la coafor, ai incredere in agrafe sau alte accesorii pentru par care iti vor elibera gatul si te vor ajuta sa pari mai slaba.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *