Horoscopul lunii septembrie 2013 - Woman2woman.ro

Horoscopul lunii septembrie 2013

By on August 28, 2013
Share Button

Horoscop Berbec septembrie 2013

Horoscop septembrie 2013Vei fi deosebit de activ in aceasta perioada, insa ai putea sa iti programezi si ceva timp pentru activitatile tale preferate. Ai grija mare la maini si de picioare pe data de 9. Exista sansa de rasuciri si entorse.

Trecerea lui Mercur prin Balanta predispune la situatii si relatii speciale cu rudele apropiate. Vor fi moment cand vei simti ca emotiile iti scapa de sub control. Nu da sfaturi  nesolicitate si gandeste-te de doua ori inainte de a spune ceea ce ai de gand sa spui.

Vei avea si anumite performante in aceasta perioada, dar vei avea si mult de alergat pentru asta.

In ceea ce priveste banii, ai grija la sumele existente in cont. Fii precaut cand vine vorba de cheltuieli. Ai putea avea cheltuieli legate de copii, sport sau muzica luna aceasta. Ai putea avea mai multe clipe fericite, dar vei putea beneficia si de anumite recompense.

Horoscop Capricorn septembrie 2013  

Horoscop septembrie 2013Cateva zile de relaxare te va face sa te simti extrem de placut si te va ajuta sa iti prelungesti vacanta. O locatie care iti placa, compania iubitului sau a unui prieten sunt sufieciente pentru a te simti bine. In luna septembrie, vei avea si ocazia de a te dezvolta.

Daca simti nevoia sa calatoresti, insa timpul sau banii nu iti permit asta, ia la picior vecinatatile casei tale pentru a descoperi zone noi sau necunoscute din orasul tau.

Ai putea fi implicat intr-o actiune echipa pe 11 septembrie, cand vei descoperi oameni cu care poti discuta despre control, profesie si  task-uri legate de birou.

Ai putea vedea o imbunatatire a resurselor financiare. La locul de munca vei fi plin de energie.

Horoscop Varsator septembrie 2013  

Horoscop septembrie 2013Toti cei care te vor privi vor fi impresionati de cat de minunat arati. Acest lucru se intampla atunci cand Venus intra in Scorpion. Venus te va ajuta, de asemenea, sa interactionezi bine si cu cei care iti sunt colegi.

Ai putea fi deosebit de dezamagit de un asociat, mai ales daca ai pus cantitati semnificative de energie si efort in munca ta.

Domeniul banilor este evidentiat in septembrie 2013. De altfel, septembrie 2013 este una dintre cele mai bune perioade in care sa faci profit si sa ai beneficii economice.

Nu sunt benefice calatoriile in prima parte a septembrie 2013 si poate ar fi mai bine sa le eviti.  Fii atent chiar si atunci cand doar mergi pe strada si nu te apropia de anumite locuri.

Ai mare grija cum conduci in perioada 20-22 septembrie, pentru a nu fi implicat intr-un accident de masina Pe 27 si 29 vei avea nevoie de o sansa pentru a gestiona relatiile tulburi dintre rude.

Horoscop Pesti septembrie 2013

Horoscop septembrie 2013Vei dori sa calatoresti, dar si sa explorezi domeniile preferate ori sa descoperi lucruri noi. Ai putea incerca o noua cafenea uimitoare sau ai putea participa la o conferinta care iti va oferi detalii si raspunsuri la o multime de intrebari.

Un fost iubit/ o fosta iubita ar putea sa revina in viata ta. La fel de posibil este sa intalnesti pe cineva in calatoriile pe care le vei face. Aceasta noua persoana din viata ta va fi foarte exclusivista. Sau poate ca pur si simplu vei simti nevoia sa treci intr-o alta etapa a relatiei cu persoana care iti sta alaturi. Apreciezi ceea ce, dar acorzi atentie la perspectiva unei alte persoane, pentru a putea face o comparatie.

Ai putea avea parte presiuni la locul de munca. S-ar putea sa descoperi ca presiunea cu care se confruntau colegii tai te va afecta si pe tine. Fii prudent. Spune intotdeauna ceea ce vrei sa spui, dar nu exagera. Nu adera la liniile directoare, chiar daca crezi ca stii ce faci.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro