Horoscop Berbec august 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Berbec august 2013

By on July 25, 2013
Share Button

Horoscop Berbec august 2013Horoscop Berbec august 2013 – Caracteristici generale: Vei incerca sa fii primul luna aceasta in orice domeniu. De altfel, iti place sa fii cel mai bun, cel mai istet, cel mai interesant sau cel mai iubit. Luna aceasta nu vrei deloc sa fii pe locul doi, indifferent de domeniu. Esti foarte competitiv si asta iti poate aduce atat reusite, cat si degradarea unor relatii cu alte persoane. Relatiile stabile, insa, se vor cimenta.

Dragoste si relatii – Horoscop Berbec august 2013

Dorinta ta de a fi pe primul loc iti poate afecta relatiile mai putin stranse. Pot intervene o serie de certuri din cauza luptei pentru putere, in special daca sunt si alte persoane care vor sa se afirme in grupul tau de prieteni. Cei care te cunosc de mult timp, insa, stiu ca ai o personalitate puternica si s-au obisnuit cu temperamental tau. Totusi, nu forta nota, pentru ca poti sa iifaci pe ceilalti sa se simta prost. In dragoste, lupta pentru inima partenerului poate fi vazuta fie ca pe o nevoie de a dovedi ceva, fie ca un compliment adus persoanei iubite. Vor exista momente in care, in functie de modul in care partenerul va percepe reactiile tale, in relatie vor aparea tensiuni sau, din contra, vor si clipe de romantism si senzualtitate maxima.

Cariera – Horoscop Berbec august 2013

Nu e loc pentru al doilea. Cam asta este deviza ta pentru luna august si care te va face sa fii mai dornic de a obtine locul intai in tot ceea ce faci. Ai grija prin ce metode vrei sa iti surclasezi competitorii. Daca te bazezi pe fortele proprii, nu ai de ce sa iti faci griji. Insa, daca vrei sa folosesti metode gresite si necinstite, ai putea fi descoperit.

Sanatate – Horoscop Berbec august 2013

Toata goana aceasta dupa locul intai te va epuiza fizic si psihic daca nu ai grija de tine. Si de aici pot aparea alte si alte probleme. Asigura-te ca dormi suficient si mananci atat cat trebuie, dar fa si sport, pentru ca stresul inerent sa se diminueze. In momentul in care vei ajunge sa fii pe primul loc, entuziasmul si fericirea iti vor reda o mare parte de energie. Totusi, daca nu obtii lucrul pentru care lupti, aminteste-ti ca ninemi nu poate fi primul la toate, in acelasi timp.

Bani – Horoscop Berbec august 2013

Vor intra bani, insa vor si iesi din contul tau. Si asta pentru ca vei dori sa le aratii celor din jur care este potentialul tau financiar. Nevoia de a fi apreciat si din acest punct de vedere te va face sa fii risipitor si sa arunci cu banii iar asta te poate aduce rapid la fundul sacului. Nu mai incerca sa dovedesti tuturor cat poti produce si cat poti oferi si, mai ales, nu exagera cu demonstratiile.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro