Nunta de vedeta - Valentina Pelinel - Woman2woman.ro

Nunta de vedeta – Valentina Pelinel

By on July 15, 2013
Share Button

dans-nunta-vpUrmeaza sa te casatoresti si vrei sa te inspiri din nuntile vedetelor? Valentina Pelinel, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, ne-a povestit cum a decurs nunta ei si care au fost elementele care au facut ca evenimentul sa iasa din tipare. Cateva dintre ingredientele speciale ale nuntii Valentinei au fost: rochia de mireasa, creata de Vera Wang si care avea un detaliu neasteptat, implicarea miresei in organizarea nuntii si marturiile… speciale.

Autor: Mihaela Dinu

Rochia de mireasa

A iesit din tipare cu o rochie creata de Vera Wang, cu un detaliu surprinzator: o curea neagra.

“La nunta mea am purtat o rochie Vera Wang alba, de printesa, cu o curea neagra. Da, o curea neagra, asta am considerat ca a fost senzationalul tinutei.

Poza mea preferata de la la nunta este din timpul dansului mirilor. Rochia se vedea foarte frumos, noi vibram, zambeam.” (Valentina Pelinel)

Organizarea nuntii

S-a ocupat de nunta ei in cele mai mici detalii si optat pentru o combinatie de alb si rosu. Aranjamentele florale, tortul, elementele de decor si marturiile, toate au respectat cromatica aleasa pentru petrecerea de nunta.

“Eu m-am ocupat de organizarea nuntii noastre in cele mai mici detalii, cu ajutorul unei bune prietene din domeniul organizarii de evenimente. Am ales ca totul sa fie alb cu rosu (aranjamentele florale, fetele de mese si scaune).

Tortul a fost unul din martipan, cum imi place mie, in forma de inimioare suprapuse.”

tort-nunta-vp

“Domnisoare de onoare au fost sora mea Lavinia si doua bune prietene de la New York”, spune Valentina. Cat despre trena, aceasta a fost tinuta de Ioana, fetita ei vitrega, si prietena ei Maria. “Le-am facut rochite asemanatoare cu rochia mea de mireasa, albe si cu o curea neagra, pentru ca mi-au spus ca si ele sunt niste mirese mai mici :))))”.

Ne-au fost alaturi peste 500 de invitati si am petrecut pana dimineata la 7. Mi s-a parut greu sa fii mireasa, mai ales la o nunta cu atatia invitati.

Marturiile de nunta ale Valentinei Pelinel

Marturiile pe care Valentina le-a oferit invitatilor au constat in: colebil, triferment si saridon. Aceste medicamente au fost impachetate in material rosu, culoarea predominanta a nuntii.

“Marturiile au fost inventia mea 🙂 si anume un set de medicamente necesare dupa o petrecere cu multa mancare si bautura 🙂 Ingenios, nuuu?” , conchide Valentina.

Sursa foto: valentinapelinel.ro

Portret de vedeta: Valentina Pelinel

Tort de vedeta

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro