Horoscop Gemeni - horoscop iulie 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Gemeni – horoscop iulie 2013

By on July 11, 2013
Share Button

Horoscop iulie 2013 GemeniIn luna Iulie, gemenii vor trece printr-o serie de schimbari. Acestia se vor indeparta de vechile lor obiceiuri si activitati, luand parte la altele noi, atragatoare. Insa, nativii gemeni vor intampina anumite probleme de acomodoare, se vor simti frustrati atat in privinta lor cat si in privinta celor din jur, mai ales daca este vorba despre un nou loc de munca. Gemenii sunt sfatuiti sa nu dramatizeze situatiile, sa nu se lase doborati de niciun posibil esec, ci sa incerce din nou, pana vor obtine rezultatele dorite.

Luna iulie ar putea fi destul de zbuciumata si agitata pentru nativii gemeni. Adeseori acestia vor rataci in propriile idei, ramanand confuzi in urma anumitor esecuri. Se recomanda ca nativii gemeni sa se adune, sa isi puna ordine in ganduri si sa evite depresiile, deoarece aceste stari, ar putea sa le afecteze performantele la locul de munca, precum si relatiile cu colegii.

Daca se va ajunge pana in situatii ca acestea, gemenii vor fi predispui la numeroase conflicte. Acestia sunt sfatuiti sa se gandeasca de doua ori inainte de-a spune ceva, precum si sa incerce sa se detaseze de problemele personale la locul de munca, pentru a evita tensiunea si stresul pe care acestea le pot exercita asupra lor. Se recomanda comunicarea, atata timp cat este facuta pe cale amiabila, nu in conditii de cearta.

Din punct de vedere financiar, gemenii vor avea parte de o luna destul de problematica, acest fapt fiind cauzat ori de afaceri cu un grad de siguranta scazut, ori de cheltuieli substantiale pentru unul dintre membrii familiei. Spre sfarsitul lunii insa, gemenii vor reusi sa se intoarca pe linia de plutire, situatia lor financiara intorcandu-se la normal.

In ceea ce priveste sentimentele, pentru gemenii implicati intr-o relatie, acestea vor lua forme noi, vor fi mai puternice, mai stabile, mai serioase. Atentie mare insa la gemenii singuri, care ar putea incerca sa strice o relatie deja stabila, nutrind sentimente pentru o persoana care are deja un angajament. Acestia sunt sfatuiti sa se retraga, sa respecte sentimentele si relatiile celor din jur si sa incerce sa-si creeze propria relatie bazata pe sinceritate si respect.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro