Shakira - secretul unei relatii fericite - Woman2woman.ro

Shakira – secretul unei relatii fericite

By on June 13, 2013
Share Button

Shakira picgifs comShakira, celebra cantareata columbiana, este de parere ca cel mai bun mod de a-ti face fericit partenerul este sa il lasi sa aiba lumea lui, arata dailymail.co.uk. Vorbind despre relatia pe care o are cu Gerard Piqué, care este si tatal bebelusului ei, cantareata in varsta de 36 de ani spune ca Piqué are propria lui lume si ca acest lucru este cel mai sanatos aspect al relatiei lor.

Autor: Mihaela Dinu

Shakira ii ofera iubitului ei propria feminitate

“Stiu ca el (nr. iubitul sau Gerard Piqué) este singura persoana care nu e cu mine dintr-un alt motiv decat dragostea care ne uneste. Si nu ii pot oferi nimic mai mult decat feminitatea mea”, a marturisit Shakira.

shakira-si bebe people comCa mama, inca nu s-a dumirit cum trebuie sa procedeze

In ceea ce priveste noua calitate de mama, cea a unui baietel de patru luni, Shakira spune ca inca incearca sa isi dea seama cum sa procedeze. In plus, ea spune ca este convinsa ca va simti la fel pentru toata viata ei. Chiar daca unii vorbesc despre experienta de mama ca fiind ceva idilic, altii sunt de parere ca e o adevarata tortura, Shakira e de parere ca nu e nici una nici alta, ci e la fel ca viata in general: vine cu de toate. (Foto dreapta: impreuna cu bebelusul sau, Milan, in varsta de 4 luni)

In muzica, Shakira nu vrea sa ramana fidela unui anumit concept

Cantareata, castigatoare a doua premii Grammy, urmeaza sa se intoarca in Spania la finalul verii, pentru a se dedica “meseriei” de mama, dar si pentru a finaliza inregistrarile la cel de al optulea album. Nu stie in ce directie se va indrepta muzica sa, insa ii e bine asa. Celebra cantareata spune ca nu simte nevoia sa ramana fidela unui concept anume.

Sursa foto: picgifs.com, people.com

Sursa: dailymail.co.uk

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro