Utilizarea corecta a autobronzantului - Woman2woman.ro

Utilizarea corecta a autobronzantului

By on May 7, 2013
Share Button

autobronzantIti doresti sa afisezi un ten bronzat, dar timpul nu iti permite sa stai mai multe ore la soare sau sa mergi la plaja? Daca pur si simplu iti doresti sa ai un ten bronzat chiar in afara sezonului estival, cea mai rapida solutie este sa apelezi la o crema autobronzanta.

Autor: Claudia Ilies

Produsul iti va transforma tenul lipsit de stralucire intr-unul bronzat si luminos. Dar pentru a obtine exact rezultatul dorit, trebuie sa respecti cateva indicatii:

Masajul

Indiferent daca alegi sa aplici autobronzantul pe fata sau pe pielea corpului, trebuie sa te masezi in timp ce il distribui. Acest gest te va ajuta sa distribui produsul uniform si sa eviti urmele inestetice care te pot da de gol ca nu ai fost la plaja.

Nu uita nicio zona a corpului

Daca iti doresti sa aplici autobronzantul pe fata, nu uita sa il aplici si pe gat si in zona urechilor. Poate ti se pare stupid sa iti atrag atentia asupra acestor zone, dar imagineaza-ti ce disgratios ar arata o persoana care nu ar tine cont de acest aspect. Acorda o atentie speciala zonelor mai sensibile, precum cele de sub ochi unde pielea este mai luminoasa si va necesita o cantitate diferita de produs care trebuie aplicata. Daca iti doresti un rezultat cat mai natural, ai grija sa nu aplici mai mult decat este necesar.

Indeparteaza excesul de autobronzant

Adesea aplicam mai mult produs decat ar fi fost necesar, asa ca trebuie sa ai grija sa indepartezi surplusul cu ajutorul unei dischete demachiante.

Nu uita sa te speli pe maini

Dupa aplicare, nu uita sa te speli bine de tot pe maini pentru ca nu cumva produsul sa actioneze asupra dosului palmelor tale si sa fii obligata sa dai explicatii persoanelor care vor remarca imediat greseala.

Curatarea tenului

Inainte de aplicarea produsului, este necesara curatarea in profunzime a tenului, care ar putea influenta rezultatul. Astfel, vei indeparta impuritatile si celulele moarte, iar pielea va fi pregatita pentru aplicarea autobronzantului.  Ritualul de infrumusetare va permite si o mai buna patrundere in piele a cremei.

Hidratarea

Acesta este un aspect extrem de important pentru tenul tau, mai ales ca produsele autobronzante iti pot usca pielea. O crema puternic hidratanta te va ajuta sa inlaturi acest neajuns si sa fii frumoasa, exact asa cum ti-ai dorit.

Sursa foto: www.makeupfornoobs.com

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro