Nunta: Ce rol au domnisoarele de onoare si cavalerii in cadrul nuntii


Nunta: Ce rol au domnisoarele de onoare si cavalerii in cadrul nuntii

By on martie 18, 2013

mancare de post

Share Button

Nunta este un moment special in viata unei femei. Si cu toate ca fiecare dintre noi ar vrea sa se ocupe chiar si de cel mai mic detaliu al evenimentului, domnisoarele de onoare si cavalerii se vor dovedi de mare ajutor in ceea ce inseamna buna organizare si desfasurare a nuntii. Emotiile, oboseala pregatirilor, nenumaratele atributii pe care mirii le au la nunta nu le vor permite acestora sa se ocupe de cele mai mici detalii. In plus, ziua nuntii este o zi unica, speciala, care ar trebui traita din plin de cei doi miri. Asa ca domnisoarelor de onoare si cavalerilor le revine sarcina de a se ocupa de toate problemele din timpul nuntii.

Autor: Mihaela Dinu

Nunta si rolul pe care il au domnisoarele de onoare si cavalerii

Domnisoarele de onoare vor ajuta mireasa la fiecare pas. Asta nu inseamna ca se vor dedica intru totul nuntii si vor uita de job sau de propria viata. Insa, atunci cand timpul o permite, acestea ar trebui sa ajute viitoarele mirese in organizarea nuntii.
pantofi accesorii mireasa

1. Insotesc mireasa la cumpararea rochiei de mireasa, dar si a aceesoriilor (pantofi, manusi, bijuterii pentru mireasa, jartiera).

Daca rochia va fi creata la comanda, domnisoarele de onoare vor insoti viitoarea mireasa la probe si se vor asigura ca ii dau cele mai bune sfaturi.

Mireasa va avea nevoie ca domnisoarele de onoare sa o ajute sa ia decizia corecta atunci cand vine vorba de aspectul ei si nu numai.

Share Button

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *