Ce te faci cand esti prinsa intre doi barbati? - Woman2woman.ro

Ce te faci cand esti prinsa intre doi barbati?

By on March 14, 2013
Share Button

dragostea pentru doi barbatiCe te faci atunci cand in inima ta si-au gasit loc doi barbati? Exista posibilitatea ca, desi iti iubesti partenerul, in viata ta sa apara un alt barbat care iti ofera exact ceea ce iti lipseste in relatia actuala. Iar asta te-ar putea face sa crezi ca te-ai indragostit de el. Si atunci intervine o problema, pentru ca va trebui sa faci o alegere.

Nu poti iubi doi barbati in acelasi timp. Tocmai de aceea, este important sa analizezi situatia foarte bine pentru a-ti da seama pe care dintre cei doi barbati il iubesti cu adevarat. Iata cateav ponturi care te-ar putea ajuta sa iei decizia corecta:

Autor: Roxana Stefania Tudorache

Nu lua o decizie pripita cand alegi intre doi barbati

Este posibil ca pasiunea simtita pentru noul venit sa fie doar atat, o pasiune. De aceea, este important sa nu te lasi pacalita de acest lucru. Daca noul venit te copleseste cu atentii si iti ofera tot ceea ce iti doreai, este posibil sa fie doar o pasiune trecatoare, iar tu sa iti doresti doar sa umpli golul care exista in relatia cu actualul partener.

Incearca sa afli ce iti lipseste in relatia actuala

Analizeaza lucrurile la rece si vezi ce iti ofera noul venit si iti lipseste in relatia actuala. Apoi, discuta cu partenerul si spune-i ce iti doresti. E posibil ca el sa faca unele greseli fara intentie si odata ce ii comunici dorintele tale, el sa schimbe acele lucruri care te deranjau si astfel sa salvezi relatia voastra.

Alege-l pe cel pe care il iubesti si renunta la celalalt

Este foarte important ca in momentul in care ai realizat pe care dintre cei doi barbati il iubesti sa iei o hotarare si sa renunti la celalalt. Nu incerca sa ii pastrezi pe amandoi pentru ca risti sa ii pierzi. Daca nu vrei sa renunti la niciunul inseamna ca, de fapt, nu ii iubesti. Nu uita ca atunci cand iubesti nu poti insela.

banner_delaco_relatii

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro