2013, anul sarpelui de apa - Woman2woman.ro

2013, anul sarpelui de apa

By on February 4, 2013
Share Button

HOROSCOP 2013Anul 2013 este, potrivit zodiacului chinezesc, anul sarpelui de apa. Sarpele reprezinta Ingerul mortii si ii afecteaza in principal pe cei nascuti in an de Tigru, Cal si Caine. Acest an aduce schimbari profunde pentru aceste semne zodiacale, transformari care nu sunt intotdeauna placute.

Ingerul mortii aduce lectii de viata importante si ne forteaza sa ne transformam, sa iesim din limitarile noastre si sa devenim mai buni, mai intelepti, mai umili. Desigur, din perspectiva egoului, lectiile de viata pe care ni le aduce sunt dureroase sau neplacute, insa la final, cand tragem linia si calculam, vedem ca a fost spre binele nostru mai mare.

Ca element de protectie pentru cei care au acest an Ingerul Mortii, se recomanda sa purtam un talisman/breloc/ pandantiv cu maimuta, dar adevaratul remediu este propria noastra putere de constientizare de sine, de transformare interioara.

Sarpele mai este si Nobilul pentru cei nascuti in zile sau ani de Apa yin sau Apa yang. Aceste persoane vor primi ajutoare nesperate in cursulanului 2013 si, in general, va fi un an bun si folositor. Acesti nativi vor intalni oameni care ii vor ajuta neconditionat si care le vor intinde o mana de ajutor, fara ceara ceva in schimb. Binefacatorii pot fi din randul parintilor sau a mentorilor (daca sarpele reprezinta R), din partea copiilor, a celor tineri (daca sarpele reprezinta I), din partea autoritatii (daca sarpele este P), din partea colegilor (daca sarpele reprezinta C) sau din partea femeilor  (daca sarpele reprezinta B).

Sarpele este Cal Calator pentru cei nascuti in zile sau ani de Porc si aduce calatorii mai multe sau chiar schimbarea locuintei. In genera, se considera ca orice calatorie este de bun augur pentru ca acestea ne aduc experiente si oameni noi.

Sursa: Raportmonden.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro