Culorile, intre prietene si dusmance - Woman2woman.ro

Culorile, intre prietene si dusmance

By on January 16, 2013
Share Button

Culorile sunt peste tot. Ne incojoara si le vedem zi de zi, la tot pasul. Fara ele, lumea ar capata o culoare gri, la propriu. Importanta culorilor consta in mai multe aspecte. Fie ca vrem sau nu, acestea au o influenta puternica asupra noastra, asupra aspectului nostru exterior, dar si interior. Au pana si capacitatea de a ne modifica starea de spirit.

Autor: Florentina Florea

Image Hosted by PicturePush

Pe plan intern, percepem sau credem ca stim care sunt culorile care ne avantajeaza cel mai bine. Totusi, nu toata lumea are simt estetic si, de multe ori, isi alege una care ii umbreste, la propriu intregul potential al purtatorului.

Nimeni un este mai in masura decat consultantii de imagine pentru a ne indruma in aceste dileme, mai ales pentru ocazii speciale, cum ar fi o intalnire romantica sau de a ne gasi un nou loc de munca.

Cat de important este sa stim sa alegem culorile?

Culoarea reprezinta 50% dintr-o imagine pozitiva, de aici importanta sa atunci cand cerem consiliere si ne dorim optimizarea imaginii. Tonurile adecvate sunt cele pe care trebuie sa le folosim in jurul chipului (prin intermediul accesoriilor, a machiajului si a hainelor), pentru ca ne vor aduce luminozitate si prospetime. Tonul gresit evidentiaza toate imperfectiunile, ne fac sa aratam obositi, fara vlaga, iar pielea sa para galbuie; chiar putem vedea ca avem aceeasi nuanta pe intreaga fata.

Pe ce trebuie sa ne bazam pentru a alege culorile care ni se potrivesc cel mai bine?

Studiul culorilor si al identificarii celor potrivie pentru fiecare in parte, a evoluat in tot acest timp. In ziua de astazi contam cu noi posibilitati de a le recunoaste. Colour Me Beautiful, multifunctionala de consultanti de imagine, a brevetat un sistem complet si innovator. Acest lucru are o metoda stiintifica, care permite obtinerea unei palete personale bazate pe culoarea ochilor, a parului și a tenului, care sunt cei trei factori determinanti.

Sistemul recunoaste sase tipuri in functie de cei trei factori mentionati mai  sus, si pe aceasta baza, nuante recomandate de fiecare pentru a le utiliza in jurul fetei. In acelasi timp, sunt folosite mai mult de 130 de tesaturi pentru ca fiecare persoana sa poata vedea care sunt tonurile ei caracteristice. Cu metoda de analiza de culoare, se pot identifica nuante neutre ideale pentru vara si iarna, ​​care sunt o necesitate pentru imbracaminte si accesorii. Reprezinta de fapt, “coloana vertebrala” a oricarei garderobe.

Deci, nu putem generaliza si sa spunem faptul ca o anumita culoare ii vine bine sau nu unei persoane.

Voi ce culori preferati, “calde” sau “reci”?

 

Nu uitati ca ne puteti gasi si pe Facebook, acolo unde ne puteti da “Like” daca va place de noi! Adresa noastra de Facebook este: Facebook.com/Woman2Woman.ro. Va asteptam sa devenim cele mai bune prietene! 🙂

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro