Horoscop Varsator 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Varsator 2013

By on December 30, 2012
Share Button

Horoscop mai 2012 pentru VarsatorVarsatorul va fi sanatos si va fi iubit, in noul an. Ii va merge insa mai greu pe plan profesional, iar banii nu i se inghesuie nici ei in buzunare.

Asadar, in ceea ce priveste amorul, 2013 va aduce, in special in prima sa parte multa actiune!

Intre ianuarie si iunie, aventurile amoroase sunt nu numai bine-venite, dar si extrem de probabile. Varsatorilor singuri nici prin cap nu le trece sa inceapa vreo relatie serioasa, pe termen lung, ci prefera sa se infrupte din toate.. poamele care le apar in cale. Varsatorilor deja cuplati le va fi greu sa mentina fidelitatea fata de partener – depinde foarte mult de cat de inovator poate fi acesta din urma, in relatia de iubire.

Pentru planuri de casatorie sau pentru intalnirea celui care va ramane partener pe termen lung, Varsatorii vor avea de asteptat inca aproximativ un an, pana spre vara sau toamna lui 2014.

Legat de bani, 2013 este un an fara evenimente majore pentru Varsator. Nici nu va inventa afacerea mileniului, dar nici nu se va trezi cu o coada de creditori la usa. Totul continua aproximativ in ritmul de pana acum, singurul domeniu in care exceleaza fiind cel al viselor. Acolo, galbenii curg la fel ca in basme, din pungile doldora ale marilor califi din 1001 de nopti. Insa numai acolo.

Exista totusi unele intervale ceva mai favorabile, din punct de vedere al castigurilor. Astfel, luna martie poate sa aduca ceva surprize placute in ceea ce priveste castigurile de la locul de munca. De asemenea, inceputul toamnei (septembrie) aduce sanse de bani proveniti din alte surse decat salariul: un cadou ceva consistent de la vreo ruda, un castig bunicel la jocurile de noroc sau vreo tombola, ceva afaceri care aduc bani fara prea mare efort.

Saturn a intrat in Scorpion inca din decembrie 2012, iar acest tranzit le aduce Varsatorilor complicatii multiple, pe plan profesional.

Saturn in casa a 10-a inseamna, in primul rand, faptul ca nu va veti putea baza, in cariera, decat pe fortele proprii. Dispar protectorii, pilele, sustinatorii, cei dispusi sa puna o vorba buna pentru dumneavoastra. Tot ce e in exterior devine in cel mai bun caz indiferent, daca nu chiar de-a dreptul ostil.

Se impune, in plus, necesitatea unei organizari mult mai bune. Nu mai puteti lasa lucrurile la intamplare, e nevoie sa stiti foarte bine ce faceti, sa studiati fiecare etapa a unui proiect, sa munciti in mod constant pe termen lung. Lucrul in salturi nu mai are aproape nicio sansa de reusita. Ori, pentru un Varsator, organizarea nu este tocmai cel mai usor lucru.

Incepand cu luna iunie, Varsatorul va beneficia totusi de unele avantaje de la tranzitul lui Jupiter prin casa a sasea, in sensul ca va incepe sa functioneze cu mai multa precizie la locul de munca si sa se comporte aproape pe atat de perfect pe cat si-ar dori un sef exigent.

 

Horoscop 2013 oferit de site-ul de astrologie si horoscop Club Mistic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro