Idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi - Woman2woman.ro


Idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi

By on decembrie 23, 2012

mancare de post

Share Button

cadouri de craciun Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare din an. Multitudinea de luminite ce impodobesc fiecare casa, mirosul de brad, de cozonac si cadourile pe care le primim, atmosfera de sarbatoare si faptul ca oamenii devin mai buni in aceasta perioada fac atat pe cei mici cat si pe adulti sa se bucure de aceasta sarbatoare. Insa, poate fi si un motiv in plus de stres atunci cand nu stii ce cadouri sa cumperi. Iata aici cateva idei de cadouri pe care le poti darui celor dragi:

Autor: Roxana Stefania Tudorache

O rezervare la un restaurant select

Le poti darui celor dragi cadou o cina la un restaurant select. Papilele lor gustative vor fi rasfatate de preparatele culinare de calitate, iar ei vor petrece o seara relaxanta intr-o atmosfera placuta.

O carte

Daca persoanele dragi din viata ta au o pasiune pentru literatura, atunci cel mai bun cadou este o carte, eventual una pe care si-o doreau de mult.

Un parfum

Cu un parfum nu vei da niciodata gres. Trebuie doar sa te interesezi daca prefera un parfum mai dulce, sau, dimpotriva, unul mai tare.

Un ceas

Daca persoanele apropiate sunt mereu pe fuga si nu reusesc sa isi planifice timpul niciodata, atunci un ceas este o idee minunata pentru a-i ajuta sa schimbe acest lucru

Set de manusi si fular

Pentru cei frigurosi, acesta este un cadou perfect. Pe langa faptul ca este util, iti garantez ca va fi si apreciat de cei care il vor primi.

Set de poker

Daca sunteti in pana de idei, acest set va fi alegerea ideala pentru barbatii pasionati de jocurile de noroc, apreciind, cu siguranta intelegerea ta pentru pasiunea lor.

Bilete la un concert de Craciun

Daca cei dragi sunt pasionati de muzica, un astfel de cadou va fi ideal, astfel reusind sa le oferiti exact ceea ce isi doresc.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *