Horoscop Sagetator 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Sagetator 2013

By on December 20, 2012
Share Button

Horoscop mai 2012 pentru SagetatorSagetatorul este unul dintre favoritii astrelor, pe parcursul anului 2013. In prima jumatate a anului, Jupiter in casa a 7-a aduce armonie si implinire in viata de cuplu. In a doua parte a anului, Jupiter in Rac sustine afacerile si aduce sume insemnate de bani.

Pe de alta parte, Saturn in Scorpion aduce o analiza de sine sincera si uneori cruda, precum si tendinta de insingurare.

Pe plan financiar, Pluton in Capricorn mentine atmosfera din anii anteriori, mai in ceea ce priveste banii proveniti din salariu. Perioadele imbelsugate alterneaza cu altele mai putin fericite. Nu se poate spune ca prin mainile Sagetatorilor nu ar trece multi bani, insa putini dintre acestia raman in portofel. Asta, in prima jumatate a anului.

Incepand cu luna iunie, cand Jupiter isi incepe tranzitul prin casa a 8-a, se schimba in bine si situatia financiara a nativilor Sagetator. Salariul ramane, in mare, acelasi, dar apar surse suplimentare de venit. Poate fi vorba de mosteniri, de diferite cadouri, chiar de unele castiguri la jocuri de noroc. De asemenea, afacerile incep sa mearga, deci e o idee buna sa nu va limitati la un singur job, ci sa incercati sa demarati, in aceasta perioada, si o afacere proprie. Sansele ei de succes sunt considerabile.

In ceea ce priveste cariera, nu se anunta evenimente prea importante pentru Sagetator. Este o perioada de acalmie, fara schimbari majore. Practic, singura perioada in care pot avea totusi loc unele evolutii mai importante este cea de inceput al toamnei. In luna septembrie, astrele sprijina demersurile profesionale ale nativilor.

Pe plan relational, perioada ianuarie-iunie 2013 aduce mult noroc pentru Sagetatori, pe plan relational. In special nativii care au cunoscut pe cineva in 2012 isi vor vedea acum implinite sperantele pe care le-au pus in relatia respectiva. Totul merge excelent si relatia de cuplu evolueaza lejer, asemenea unei corabii impinse de un vant favorabil, pe valurile linistite ale oceanului.

Tot ce tine de parteneriate – nu numai pe plan amoros – are de castigat si poate cunoaste o dezvoltare, in special in intervalul februarie-iunie 2013. Este o perioada perfecta pentru a face o nunta, dar si pentru a pune bazele unei asocieri pe plan profesional sau in materie de afaceri.

In plus, pe toata durata anului, Uranus din casa iubirii da in continuare liber la aventuri Sagetatorilor, astfel ca viata poate fi traita din plin si de acei nativi Sagetatori care prefera in continuare aventurile si nu vor neaparat o relatie serioasa.

 

Horoscop 2013 oferit de site-ul de astrologie si horoscop Club Mistic

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro