Horoscop Fecioara 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Fecioara 2013

By on December 12, 2012
Share Button

Horoscop mai 2012 pentru FecioaraFecioarele vor savura, in 2013, primul an in care nu se mai confrunta cu influenta stresanta, a lui Saturn, pe plan financiar. Caile de a face bani se inmultesc si dau rezultate tot mai interesante. Cu dragostea, lucrurile nu merg inca la fel de bine, dar nu le poti avea pe toate in acelasi timp!

Asadar, pe plan financiar, se confirma evolutiile din ultimele luni ale anului 2012, cand Fecioara a inceput sa scape, treptat, de problemele financiare cu care se confruntase in ultimii aproximativ trei ani. Aceasta evolutie pozitiva continua si pe parcursul anului 2013. Odata ce Saturn a parasit, in sfarsit, casa banilor, nativii Fecioara au libertatea de a se misca in voie, de a se lansa in afaceri, de a obtine mariri de salariu la serviciu sau – in cazul in care acest lucru nu este posibil – de a se muta la un serviciu mai bun, cu un salariu mai mare.

Cum Fecioarele sunt, in general, nu numai foarte bine organizate, dar si muncitoare – motiv pentru care multi sefi ii considera pe nativii acestei zodii drept angajatii ideali – se anunta vremuri foarte bune la serviciu. Munca multa este recompensata cu bani multi, intr-o ecuatie al carei rezultat este unul extrem de favorabil, pentru buzunarele si conturile nativilor acestui semn astral.

Iar Jupiter in Gemeni aduce si el progres pe plan profesional, din ianuarie si pana in iunie. Intr-un cuvant, va fi sigur mai bine, atat cu banii, cat si in general, cu cariera.

Share Button

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro