Horoscop Balanta 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Balanta 2013

By on December 12, 2012
Share Button

Horoscop mai 2012 pentru BalantaHoroscop 2013: Balantele au scapat, in ultimele luni ale anului precedent, de presiunea fantastica pe care Saturn o exercitase asupra lor, de aproape trei ani. Acum beneficiaza de o perioada de relativa liniste, in care pot sa isi traga sufletul si sa se pregateasca pentru ceea ce urmeaza.

Pe plan relational, Uranus in Berbec face ca alegerile nativilor Balanta in ceea ce priveste partenerii sa fie, de foarte multe ori, surpinzatoare.

Balantelor li se va intampla in mai multe randuri, pe parcursul acestui an, sa se afle in compania unor parteneri excentrici, cu un comportament care atrage atentia si, in acelasi timp, socheaza. De asemenea, si Balantele care sunt deja implicate intr-o relatie de durata au aceleasi asteptari de la partener: doresc ca acesta sa le ia prin surprindere, sa vina cu idei neasteptate, sa faca si sa spuna lucruri iesite din comun.

Tinand cont de acesti factori, nu gresim deloc atunci cand afirmam ca  principalul inamic al iubirii si al vietii de cuplu este plictiseala. Daca se va ajunge la plictiseala, Uranus din Berbec isi va da mana cu Pluton din Capricorn si va avea ca efect distrugerea rapida a relatiei respective.

In ceea ce priveste banii, Balantele resimt deja efectele intrarii lui Saturn in casa a 2-a. Si aceste efecte nu sunt dintre cele mai placute. Dimpotriva, Saturn aduce diferite probleme, cu efect direct asupra castigurilor obtinute la locul de munca. Balantele tebuie sa isi ia gandul, pentru un timp, de la cresteri salariale, sporuri si prime.

Pe parcursul acestui an complicat, in care castigurile vor fi sub asteptari, vor exista totusi si doua perioade mai faste, de redresare. Este vorba de luna mai – cand nativii vor castiga suficient pentru a-si asigura posibilitatea unui concediu estival reusit – si de intervalul octombrie-noiembrie, care ii va ajuta sa incheie anul intr-o nota ceva mai optimista.

Share Button

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro