Horoscop zilnic - 25.09.2012 - Woman2woman.ro


Horoscop zilnic – 25.09.2012

By on septembrie 24, 2012

mancare de post

Share Button

BERBEC – Nu te lasa furat doar de iluzii si planuri marete. Ai o idee care merita transpusa in practica, dar nu ajunge doar sa faci planuri peste planuri, care mai de care mai indraznete, ci sa gasesti si solutiile concrete de a le aduce la un nivel palpabil. Poate tu esti doar strategul la nivel teoretic, deci ai avea nevoie de un partener care sa puna in aplicare ceea ce tu gandesti in detaliu. Nu incerca sa faci singur totul, pentru ca trebuie sa recunosti ca de data aceasta tu ai cele mai bune idei, dar nu si cele mai eficiente solutii de a le materializa.

TAUR – Nu poti combina ceea ce-ti place cu ceea ce e obligatoriu sa faci, pentru ca utilul si placutul nu se pot completa in orice situatie. De data aceasta va trebui sa tragi o linie clara intre dorinta si datorie, pentru ca doar una dintre ele duce la rezultate constructive. Poate faci doar ce-ti place, dar nu te astepta sa fii si laudat pentru asta, iar daca faci doar ce ti se cere, nu inseamna ca vei fi satisfacut sufleteste, dar din pacate nu le poti avea pe amandoua in acelasi timp. Ori – ori?

GEMENI – O veste proasta iti strica toate planurile facute pentru azi dar in loc sa gasesti in tine forta de a schimba imediat macazul spre ceva mai bun, aluneci spre depresie si neputinta. Il iei pe nu in brate si le vezi pe toate in negru, incat, cu o astfel de atitudine pesimista, nu vei putea depasi impasul ci il vei agrava si mai mult. Ai tendinta de a exagera gravitatea lucrurilor si ceea ce pentru unii poate fi doar o provocare sau un motiv de a se ambitiona sa lupte, pentru tine e motiv de delasare si de acceptare a infrangerii. Nu te lasa!

RAC – Comunicarea merge excelent in cuplu si stati mult de vorba, profitand de buna intelegere si compatibilitatea mentala de azi. Nici nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru ca mesajul unuia sa ajunga la inima celuilalt. Chiar si declaratiile de dragoste sunt formulate cu mai mult talent si fiecare gaseste extrem de usor cuvintele potrivite pentru orice imprejurare. Cat timp dialogul se mentine pe un nivel atat de bun, si relatia voastra evolueaza perfect, deci pastrati acest tonus viu in discutii.

LEU – Ai mare grija daca pleci la drum, pentru ca exista riscul unor surprize neplacute care ti-ar putea strica placerea calatoriei. Ori apar ceva probleme cu masina, cum ar fi o pana de cauciuc, ori la destinatie nu te asteapta ceea ce ai sperat la plecare, deci alt motiv de dezamagire. Daca ai fi luat unele masuri de precautie din timp, nu s-ar fi ajuns aici, dar te-ai grabit si le-ai scapat din vedere, ca acum sa suporti singur consecintele propriei tale neglijente.

FECIOARA – Esti mai calm ca niciodata, in fata unui proiect de cursa lunga ce va consuma mari resurse de energie din partea ta. de data aceasta nu te mai grabesti, nu sari peste etape, nu pretinzi rezultate imediate, ci le iei pe toate pe rand, cu pasi mici, dand dovada de un spirit organizatoric iesit din comun, care, de obicei, nu te caracterizeaza. Se vede ca viata te-a invatat multe si ca ai acumulat experienta, deoarece, cu alte ocazii, nu ai fost prudent si ai consumat toata energia din prima si dupa aceea ai abandonat, pentru ca ti-ai pierdut interesul. Acum, lent si calm, te indrepti spre reusita finala.

BALANTA – Nu te grabi sa ajungi la finalul acestei etape, pentru ca fiecare pas de pe parcurs are rolul sau! Daca sari peste episoadele intermediare considerandu-le neimportante, vei vedea ca intr-o zi ele isi vor cere dreptul la viata si te vor obliga sa te ocupi si de ele urgent. Mai bine ia-le pe toate pe rand, atunci cand este momentul dedicat lor, ca sa nu pierzi altadata timp pretios reparand ceva ce nu ai rezolvat la timpul potrivit. Cu o dozare atenta a fortelor, vei ajunge la rezultate durabile si demne de lauda, dar nu te grabi!

SCORPION – Fii corect in aprecieri, chiar daca lumea nu te priveste intotdeauna asa cum ai merita. Nu te razbuna pe cei care azi au tendinta de a te supraestima, ci ia-ti ragazul de a le demonstra ca ai dreptate. Apeleaza la toate argumentele tale de a arata ce stii si ce poti, dar lumea are nevoie de ceva mai mult timp pentru a te cunoaste la justa ta valoare. Nici tu nu-ti poti crea o imagine corecta asupra unei probleme de la prima vedere, ca atare ai rabdare cu cei care inca nu stiu de ce esti in stare.

SAGETATOR – Nu te crampona de fleacuri, pentru ca aceasta zi va fi plina de lucruri minore, pe care insa le poti trece cu vederea. Prefa-te ca nici nu le vezi, pentru ca daca te opresti la fiecare fleac, consumi inutil timp si energie fara a ajunge nicaieri. Fii constient ca nu se ajunge la marile tale teluri atat de usor, deci aduna-ti fortele si educa-ti rabdarea, pentru ca vei avea parte pe parcurs de suficiente hopuri minore. Nu ai intotdeauna parte de succese fulminante si nici de laude perpetue, ci se mai ivesc si astfel de blocaje marunte, dar care trece repede.

CAPRICORN – Totul ti se pare ca merge de-a-ndoaselea azi, ca ai parte numai de piedici si situatii defavorabile tie, ca numai tu esti cel sacrificat, ca eforturile tale de a trece peste un hop sunt zadarnice si intr-o situatie atat de stresanta, e normal sa ai tendinta de a abandona ce ai inceput. Un singur lucru daca te-ar motiva si te-ar impinge mai departe, tot ar fi ceva, dar pe moment rezultatele sunt mult sub asteptari. Oricate sacrificii ai face, tot nu observi vreun progres, incat esti gata sa renunti la tot si sa consideri situatia aceasta un esec.

VARSATOR – Te alaturi unui grup in care te simti foarte bine, pentru ca ai ocazia de a-ti pune cel mai bine in valoare calitatile de conducator. Exista un interes comun care va leaga laolalta, dar cineva trebuie sa se erijeze in postura de lider. Cine altul decat persoana ta, care se potriveste cel mai bine acestui rol. Ceilalti asteapta sa fie indrumati catre tinta comuna, gata sa participe cu toate resursele lor la acest tel maret, dar fara cineva care sa le deschida calea parca nu au curajul sa continue. Accepta-ti acest rol cu mandrie, pentru ca vei face cel mai bine fata provocarii, iar ceilalti te vor urma.

PESTI – Niste piedici birocratice nu te lasa sa duci mai departe un proiect care parea sa mearga bine. Nu ai incotro, trebuie sa te opresti din elan cateva zile, dar te poti folosi productiv de acest ragaz pentru a mai revizui odata toti pasii parcursi sau pentru a mai deschide o carte unde poti gasi o serie de raspunsuri la intrebarile care te framanta acum. Un impas nu e neaparat un capat de drum, ci poate fi doar o pauza inainte de a reporni totul in forta spre o etapa superioara, deci nu pierde vremea cu lamentari, ci profita de aceste zile de asteptare.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *