Cum purtam culorile pastel: noua vedeta verde pastel, „mint”! - Woman2woman.ro


Cum purtam culorile pastel: noua vedeta verde pastel, „mint”!

By on mai 29, 2012

mancare de post

Share Button

In acest sezon blugii colorati ne-au atacat simturile fashionistice, trebuie sa iti faci curaj si sa alegi o culoare pe care sa o porti caci sunt clar trendul sezonului. Daca ti-e frica de blugii colorati, atunci poti merge pe cealalta linie stilistica promovata pe podiumurile internationale, pastelurile. Mai exact o culoare vedeta, verde-menta sau mint. Nu iti fie frica sa porti aceasta culoare caci sunt o multime de variante, iata aici cateva propuneri.

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique

vernil

Asorteaza verde pastel, mint cu roz puternic. Roz si verde este o combinatie clasica dar in nuantele de roz fucsia si verde pastel tinuta ta se va transforma dintr-una „preppy” intr-una indrazneata si feminina.

vernil

Poarta o rochita.  Daca nu vrei sa faci combinatii foarte indraznete mergi pe varianta unei rochite simple, verdedele pastel aratand foarte racoritor in toiul verii calduroase. Blogerita Karolina Sabala, poarta aceasta rochita cu o pereche de platforme rosii si cateva bratari neon.

vernil

Foloseste topuri florale. Poti sa alegi sa asortezi rochita verde pastel cu un top cu imprimeu floral, deasemenea un trend pe podiumuri. Vei avea o tinuta foarte potrivita de zi.

vernil

Tinuta completa verde-mint. Poti face o alaturare de doua articole pe aceasta culoare, dar din diferite materiale sau texturi. Aici poti vedea cum o bluza semi-transparenta cu un colier indraznet pot completa o tinuta aparent uniforma.

vernil

Foloseste-te de blug.  Un blug tip pre-spalat o sa se combine perfect cu un pulover verde pastel, usor largut, iar ca in poza alaturata poti pune un accent de culoare folosind un ruj puternic.

vernil

Alb-negru.  Camasa alba si fusta neagra acum sunt departe de a fi doar o asociere plictisitoare de birou, ci se poate transforma intr-una foarte indrazneata daca folosim niste sosete verde pastel sau o poseta. Vor da o nota proaspata acestei combinatii.

vernil

Lasa jeansul clasic deoparte.  Stiu ca piesa de rezistenta e blugul, cel vesnic „asortabil” cu orice! Dar iti propun sa incerci si varianta blugului pana pe culoarea noastra vedeta, verde pastel.  Precum vezi in poza, el poate fi foarte placut ochiului si in combinatie cu alte culori.

vernil

Culori electrizante. Daca te-ai plictisit de atata pastel , mergi pe nuantele puternice, verde-menta electric si roz electric. Clar vei iesi din zona de plictisitor. Ca sa nu fi foarte electrica, poti sa folosesti, ca in poza alaturata, un blazer pe o coloare mai pala.

vernil

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *