La Femme, colectia pentru primavara 2012 - Woman2woman.ro


La Femme, colectia pentru primavara 2012

By on martie 5, 2012

mancare de post

Share Button

Accesorii La FemmeAnotimpul prospetimii si al reinvierii placerii pentru culori, materiale diafane, accesorii chic se apropie. Intrucat toate reflectoarele sunt indreptate, in mod deosebit, catre femeie, designerii specialisti  propun pentru primavara 2012 o noua gama de accesorii glamour, menita sa puna in valoare feminitatea si frumusetea, atuuri care iti vor aduce din plin admira tie si complimente incantatoare pentru suflet.

 

Accesoriile, originalitate si stil 

Completeaza-ti tinuta cu accesorii si vei obtine un look plin de originalitate si stil. Principalele tendinte specifice sezonului cald 2012 sunt culorile vii si joviale ale primaverii, elementele florale, nuantele pastel si animal print.

Esarfele, un plus de eleganta si rafinament

Esarfa animal print

Esarfele nu au varsta, ele sunt si vor ramane mereu la moda. In acest sezon se poarta modelele din materiale diafane, satinate sau din matase, in culori aprinse,  pentru un plus de eleganta si rafinament. Esarfele sunt potrivite multor tinute si pot fi o accesorizare inspirata si salvatoare pentru multe ocazii.

 

Curea cu floareCurelele, un adevarat atu pentru silueta

Cureaua este un alt accesoriu de efect, care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unei femei. Un adevarat atu pentru silueta si stilul tau, cureaua infrumuseteaza orice tinuta, conferindu-i un aer sofisticat si romantic. Alege o curea medie, din piele sau cu elastic, si bucura-te din plin de statutul de femeie in luna Martie.

 

Colierele, un efect sexy si glamourColier cu blanita

Colierele sunt apreciate de toate femeile. In voga sunt colierele lungi si suprapuse, intens colorate sau multicolore, din lemn sau margele, cu un efect sexy si glamour. Accesorizeaza-te cu un colier colorat si vei obtine un look de primavara greu de trecut cu vederea pentru petrecerea de 8 Martie.

Colectia de accesorii La Femme se adreseaza tuturor femeilor, iubitoare de soare, moda si culoare. Prin varietatea modelelor pe care le propune, colectia de primavara 2012 multumeste pana si cele mai pretentioase gusturi.

Text si foto: PR

_________________________________________________________________________________________________

Te-ar putea interesa si…

Tinuta chic pentru orice stil de mamica                                                        Poseta potrivita pentru stilul tau

geanta hermes Time2Shop.ro

haine pentru gravide

Vezi si alte articole din categoria Stil

Vezi si alte articole din sectiunea Beauty&Style

 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *