Horoscop 2012 pentru Leu - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Leu

By on November 13, 2011
Share Button

Leu

Horoscop Leu 2012 – progrese pe plan profesional

Horoscop Leu 2012 – bani
Situatia financiara a Leului este destul de instabila, in 2012, in special din cauza unor personae din anturaj care par sa ii cheltuie banii Leului. Situatia se pastreaza pana la inceputul toamnei cand pot primi sfaturi pretioase privind finantele sau chiar vor primi bani din partea unor rude.

Horoscop Leu 2012 – profesie
Primele sase luni ale lui 2012 sunt extrem de favorabile pe plan profesional.De altfel, aceasta este sic ea mai buna perioada in care Leul poate face progrese importante in cariera: avansari, numirea in functii de conducere, mai multe responsabilitati, dar si mai multi bani. Cele mai mari câstiguri le vor avea Leii care vor avea capacitatea de a se adapta cu usurinta oricarei schimbari.

Horoscop Leu 2012 – relatii
In februarie 2012 Leii vor avea parte de o schimbare importanta in privinta relatiilor. Asta deoarece priveste viata de cuplu cu mult mai multa seriozitate decât 2011 si in anii anteriori.

Leii care nu sunt inca implicati intr-o relatie serioasa devin interesati de un partener de viata pe care sa se poata baza si alaturi de care sa sa puna bazele unei relatii pe termen lung.
Pentru Leii deja casatoriti, anul 2012 este de asemenea benefice din punct de vedere al relatiilor. Se vor intelege mai bine cu partenerul de viata si vor invata sa accepte fiecare om asa cum este.

Horoscop Leu 2012 – sanatate
Leii de pot confrunta cu infectii sau manifestari acute ale unor boli, suferinte puternice care insa vor fi de scurta durata si care vor trece rapid. Probleme de sanatate, desi de scurta durata, ii determina pe unii Lei sa doreasca sa afle mai multe despre metode de vindecare si ii pot ajuta si pe altii sa depaseasca astfel de momente.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro