Horoscop 2012 pentru Balanta - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Balanta

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru BalantaHoroscop Balanta 2012: mai multa liniste

Horoscop Balanta 2012 – bani
In 2012 e posibil ca unele surse de venit sa dispara, astfel ca trebuie sa profitati la maxim de sansele de castig pe care inca le aveti in prima jumatate a anului 2012. Asadar, prima parte a anului reprezinta un interval propice pentru Balantele care se afla in asteptarea unor mosteniri, care sunt implicate in procese sau chiar se gandesc ca ar putea sa primeasca ceva mai mult decat un simplu cadou simbolic, de la prietenii sau rudele mai cu stare.

Horoscop Balanta 2012: profesie
Activitatea de la locul de munca devine tot mai intensa, pe parcursul anului 2012. Cele mai dificile sarcini vor fi cele primite in octombrie, noiembrie si decembrie, cand va trebui sa amanati cateva zile din vacanta de iarna, pentru a duce totul la bun sfarsit.
In ceea ce priveste cariera, 2012 e mai degraba un an de consolidare a situatiei actuale si, in acelasi timp, de demarare a unor actiuni sau proiecte pentru 2013, cand va avea loc adevaratul asalt. Pasul decisiv in cariera va veni abia peste un an. Astfel, 2012 este un an in care va puteti pregati pentru 2013 studiind, cultivandu-va relatiile si fiind la curent cu tot ce se intampla in domeniul dumneavoastra de activitate.

Horoscop Balanta 2012 – relatii
Relatiile dumneavoastra devin mai interesante decat pana acum, deoarece sunteti atras, din ce in ce mai mult, de persoane neconformiste si de relatii neconventionale. Va faceti prieteni pe care lumea ii considera fie ciudati, fie de-a dreptul dubiosi, insa tocmai in asta consta farmecul lor, ati spune.
In afara de aceasta tendinta de a va apropia de persoane interesante in sensul spectaculos al termenului, nu se anunta schimbari majore in ceea ce priveste viata dumneavoastra relationala.

Horoscop Balanta 2012: sanatate
Aveti o stare buna de sanatate, chiar daca uneori – poate si sub influenta vaietelor permanente pe care le auziti la prieteni sau in mass-media – credeti altceva. Daca respectati un regim de viata in limitele normale, fara nici un fel de excese, singurele boli de care trebuie sa va feriti sunt cele inchipuite. Din acest punct de vedere, sunteti un norocos.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro