De ce sa alegem combina frigorifica Miele KFN 29233 D Black Board - Woman2woman.ro


De ce sa alegem combina frigorifica Miele KFN 29233 D Black Board

By on august 29, 2017

mancare de post

Share Button

Miele este o companie germana infiintata in anul 1899, ceea ce inseamna ca, atunci cand vorbim despre produsele cu marca Miele, ne putem baza atat pe renumele tehnologiei germane, dar si pe o lunga experienta in domeniul aparaturii electrocasnice.

Produsele Miele se remarca prin durabilitate, eficienta, consum clasa A+++, silentiozitate si corespund tuturor exigentelor posibile! Tehnologia folosita are in spate perioade lungi de testare a rezistentei si a fost conceputa astfel incat sa vina in intampinarea si satisfacerea tuturor clientilor!

Mai mult, compania Miele vine cu un concept absolut nou, inovator si atractiv pentru combinele frigorifice. Astfel, pe langa o tehnica superioara care garanteaza refrigerearea de inalta calitat si, totodata, fara inghet, combina frigorifica Miele KFN Black Board aduce un plus in design si utilitate, usile fiind dotate cu un finisaj de tabla mata, neagra, care confera un suport ideal pentru notite inter-familiale si desenele micutilor tai!

De cate ori nu s-a intamplat sa nu gasesti un pix si o bucata de foaie de hartie pentru a lasa un mesaj, sau pentru a nota ceva?! De cate ori nu ai avut discutii lungi cu cei mici care, explorandu-si aptitudinile artistice, au desenat pe pereti sau pe podea?!

Nu ar fi minunat sa ai intotdeauna la indemana o tabla usor de curatat pe care sa o poata folosi si copiii tai pentru a-si exprima creativitatea in cele mai haioase moduri?!

Combina frigorifica Miele Black Board corespunde intru totul acestor necesitati!

Pe langa o tehnica de refrigerare superioara – care te va scapa de efortul dezghetarii periodice a frigiderului – un consum minim, un design modern si spatii extrem de generoase pentru depozitarea alimentelor, aceasta combina Black Board va deveni curand atractia casei, fiind adorata de cei mici pentru suprafata mata pe care ei vor putea desena cat vor dori!

Se poate folosi un creion fluid, sau orice alta carioca lichida! Cu o inaltime de peste 2 m, aceasta combina frigorifica Miele ofera o capacitate de racire la fel de mare ca si spatiul de scris. Este solutia perfecta din punct de vedere energetic si, totodata, ofera un spatiu generos pentru urmarirea performantelor micutilor tai si totul pleaca de la ideea ce cele mai bune idei sunt si cele mai simple!

Finisajul mat negru de pe ambele usi nu numai ca este foarte spectaculos, dar este o suprafata de tabla cu greutate mare, pregatita pentru listele de cumparaturi, mesaje inter-familiale si desene. Si chiar daca nu veti folosi tabla pentru scris, finisajul mat-negru este cu adevarat luxuriant! Efectul mat este evidentiat numai sub brandul Miele, iar afisajul de temperatura si control este mascat in spatele usii superioare – ceea ce va crea spatiu suficient pentru stergerea cu usurinta a textelor sau desenelor.

Se poate folosi si creionul obisnuit, dar exista pericolul zgarierii finisajului, astfel incat Miele recomanda utilizarea markerelor de creta lichida. La achizitionare veti primi si un marker alb, dar, ulterior, puteti achizitiona markere de diverse culori si forme de geluri – totul pentru o lucrare cu adevarat creativa.

Interiorul generos si bine compartimentat nu dezminte calitatea produselor Miele! Pe rama usii superioare este un afisaj subtil albastru, cu comenzi tactile, iar LED-urile albe stralucitoare lumineaza perfect compartimentele pentru frigider. Carcasa lampii este integrata perfect in acoperisul combinei si este pozitionata astfel incat sa asigure in partea de sus un raft complet, fara a pune in umbra restul frigiderului. Afisajul vizibil dinamic al ventilatorului de racire din partea superioara garanteaza o circulatie optima a aerului rece. Mai mult, toate rafturile si recipientele cu care este dotata combina se pot spala fara probleme in masina de spalat vase.

Spatiul de stocare prezinta doua caracteristici specifice tehnologiei Miele. Prima caracteristica o reprezinta izolatia de inalta tehnologie care mentine peretii frigiderului subtiri, iar a doua este adancimea care ajunge la 675 mm. Aceste caracteristici au permis firmei Miele sa mascheze manarele usilor, care sunt complet echipate cu un mecanism de inchidere a etansarii pe partea laterala. Rezultatul este unul de aspect fara sudura la fronturile usii si o deschidere usoara si fara efort.

Silentiosa si cu un consum minim, combina frigorifica Black Board ofera o capacitate maxima totala de racire, fara a avea nevoie de scara pentru a ajunge la raftul superior. Dispuneti astfel de cca 260 litri de capacitate de racire si 101 litri de spatiu in congelator. O poti achizitiona de aici.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *