Horoscopul saptamanii  31 iulie – 3 august 2017 - Woman2woman.ro

Horoscopul saptamanii  31 iulie – 3 august 2017

By on July 31, 2017
Share Button

Berbec

Este recomandat ca in aceasta saptamana sa acorzi o mai mare atentie stilului de viata si sanatatii. Inoata, daca este posibil, fa cat mai multa miscare si iesi in aer liber! Natura este cel mai bun medicament si, totodata, iti ofera ocazia sa te incarci energetic. Tot ceea ce vei intreprinde acum nou pentru sanatatea si frumusetea ta va avea rezultate uimitoare si pe termen lung.

Taur

Treci printr-o perioada in care fie te vindeci, fie te indrepti catre un dezastru. E tipul sa te ingrijesti cu adevarat de tine si poate chiar sa te indepartezi de un anumit loc sau o anumita persoana pentru ca numai bine nu iti fac acum. E timpul sa iti acorzi mai mult timp si sa ai grija de tine pentru ca te-ai risipit prea mult.

Gemeni

E timpul sa intri in legatura cu adevarat cu planul tau emotional. Ce ai invatat in ultima luna? Incotro te indrepti in relatia prezenta? Te simti bine in acest moment? Perspectivele romantice fie sunt incredibile si pline de angajament, fie par a o lua pe un drum descendend. Totul pare a merge un pas inainte si unul inapoi, ai momente in care debordezi de energie si momente in care te simti sfarsita.

Rac

Planeta iubirii si a creativitatii s-a mutat in semnul tau, asa ca e posibil sa incepi o noua poveste de dragoste. Esti extrem de atractiva pentru cei din jur! Tot ce vei intreprinde acum nou in cariera este binevenit si are sanse mari de succes. Deci, te asteapta o saptamana minunata, numai sa stii sa profiti de ea.

Leu

In acest moment un eveniment important va avea loc in viata ta marcand incheierea unui ciclu de energie si viata. Trebuie doar sa iti urmezi inima cu incredere si fara sovaiala. Nu uita ca ea te-a indrumat mereu prin viata si ca totul a fost intotdeauna cat se poate de bine.

Fecioara

Exista o energie armonioasa si placuta care intra acum in viata ta, mai ales in viata de familie si in sfera romantica. E posibil sa fii conectata la o oportunitate financiara inteligenta si de mare succes. Cheia este sa permiti abundentei sa se manifeste acum in viata ta si sa folosesti ocaziile care se ivesc. Este bine sa te ocupi mai indeaproape de cei dragi, dar si de tine – un rasfat este binevenit acum.

Balanta

Este multa dinamica in semnul tau. Venus este intr-o pozitie dificila pentru tine, dar asta nu diminueaza deloc puterea mintii. Spiritualitatea ta este in crestere si tot ceea ce se intampla acum are legatura cu abandonul si trairea clipei prezente, dar si cu impacarea cu cei din jur.

Scorpion

Este o perioada benefica pentru tine. Traiesti momente de vindecare si de o mare deschidere a inimii. Astepti de mult timp un astfel de moment si chiar ai fost incredibil de rabdatoare. Exista si multa concurenta acum, dar tu dai dovada de o mare intelepciune si stii exact cum sa gestionezi momentele mai putin placute.

Sagetator

Urmeaza o perioada de usurare si relaxare in planul carierei. In sfarsit rasuflii si tu usurata! In sfera romantica vei trai momente pline de emotii. Comunicarea nu este foarte bine aspectata, dar, daca vei lua lucrurile pe rand si vei trai in prezent, totul va fi cat se poate de bine.

Capricorn

Luna este acum in armonie deplina cu semnul tau, mai ales daca esti nascuta in ianuarie. Urmeaza o perioada frumoasa pentru tine. Vei simti pe toate planurile un flux benefic de energie, adica o relaxare de care aveai mare nevoie, mai ales dupa ultimele saptamani. Poti comunica liber si intr-un mod vindecator cu cei din jur. Este un moment potrivit ca sa petreci mai mult timp cu cei care conteaza pentru tine.

Varsator

Poti fii mandra de tine! Emotional ai iscat multe provocari, dar le controlezi complet acum! Este un moment in care te poti deschide complet fata de cei apropiati. Este posibil sa ai nevoie de sfaturi si de un mentor, dar nu va fi o problema sa le gasesti. In cariera sa intrevad oportunitati fantastice si finantele sunt in crestere.

Pesti

Esti intr-un flux benefic de energie, intr-o comuniune perfecta cu stelele! Te bucuri de o perioada plina de oportunitati pe toate planurile si se ivesc foarte multe ocazii pe care le poti valorifica cu succes. Lasa-te condusa de ceea ce urmeaza pentru ca vei cunoaste o crestere fara precedent in toate domeniile care te intereseaza si care iti hranesc inima, mintea si sufletul.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro